Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Aggódnom kell a párkapcsolatom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aggódnom kell a párkapcsolatom miatt?

Figyelt kérdés

A szerelmem nagyon nyitott természetű. Sok mindenkivel tart kapcsolatot, nemtől, kortól függetlenül. Egy, tőlünk nagyon messze élő emberrel, akit még soha sem látott, szokott msnezgetni és telefonon is beszélnek. Tegnap láttam, hogy msnen írta neki, hogy majd beszélünk msnen még a héten illetve hívlak, csak fel kell töltsem a telefonomat, de ha tudsz, akkor hívhatsz te is.

Ez normális és csak én értékelem túl?

2009. ápr. 29. 06:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

én 07.17

Nem vagy biztos benne, hogy téged szeret, hiszen eszedbe jut az, hogy elhagyhat, féltékeny vagy. Ne csinálj ilyet, ez megmérgez minden kapcsolatot.

Légy vele boldog, örülj, hogy másokkal is kedves ember, hagyd meg a szabadságát.

Egy párkapcsolatban sem normális, ha azt akarod, hogy csak téged szeressen. Mindenki szeret másokat is, rokonokat, barátokat később gyereket.

Ne sajátitsd ki, joga van önálló életre is, nem csak az határozza meg, hogy őa te párod.

2009. ápr. 29. 08:41
 12/16 anonim ***** válasza:

Hát, én azt hiszem lehet valami abban amit mondasz. nekem is van barátom, és az exemmel is szoktam beszélni, vagy csak netes ismerősökkel beszélgetek. De általában teljesen semleges témákról, vagy mukáról... Tehát semmi féltékenységi ok nem lehetne. De tényleg érdemes lennem megkérdezni miről beszélget ezzel vagy azzal. És mennyire sűrűn ugye, mert ez sem mindegy. Vagy például mit tesz ha odamész amikor éppen chatel valakivel. lehet hogy annak a valakinek a kapcsolatáról beszélgetnek. és lehet hogy simán elmeséli a barátod hogy miről beszélgetnek, esetleg megkérdezi a te véleményedet is az adott témáról.

Ha viszont elhajt hogy semmi közöd az ő magánbeszélgetéseihez, akkor szerintem tényleg nem stimmel valami.

Volt olyan barátom, aki előttem beszélt régi barátnőjével, többször is. Mert jóban vannak, és érdekli őket mi van a másikkal. ez teljesen ártatlan, és én egyáltalán nem is voltam féltékeny. mert nem titkolózott. De igazából te érzed mi a helyzet a te esetedben, és elbagatelizálni nem szabad. Figyelj, és meg fogod tudni mi a helyzet.

2009. ápr. 29. 13:50
 13/16 anonim válasza:

Átérzem amit te mert én is egy féltékeny típus vagyok(de persze ezt próbálom nem nagyon kimutatni h ne legyen belőle feszültség)

Ahogy azt már többen is írták az a legjobb megoldás ha elmondod a párodnak h te mit érzel ezzel kapcsolatban, mi fáj neked, ill, ha őszinte hozzád akkor nyugodtan megkérdezheted h miről beszélgetnek, de semmiképp sem fagatásszerűen!!!Mondjuk az még elmegy h msn-en beszélgetnek, de azt már én sem nagyxon nyelném le h sűrűn beszélnek telefonon is, pedig nem is ismerik egymást és írtad h a csaj többet is akar!-> de erről is kérdezd meg h mi a párodnak a véleménye(mármint arról h a lány többet akar tőle), hogy ő hogy viszonyul ehez!

2009. ápr. 29. 14:10
 14/16 A kérdező kommentje:
Sokat gondolkodtam ma is, hogy mi legyen, és a szakításon gondolkodom. Imádom a szerelmemet és tudom, hogy ő is szeret, de már sok hete csak negatívumot ad a kapcsolatunk azáltal, hogy mindig ezen rágom magam és éjszakákon keresztül forgolódok az égyban és nem tudok rendesen aludni. Mit szóltok ehhez a felvetésemhez?
2009. ápr. 29. 14:21
 15/16 anonim ***** válasza:

kedves Kérdező!

Ti együtt éltek? mert talán igen, és akkor az a helyzet hogy mindig a gép előtt ül? és nem tudsz vele beszélgetni? nem figyel rád? vagy tulajdonképpen miért vagy féltékeny? miből gondolod hogy vágyik arra másik nőre akivel chatelni szokott? az hogy beszélgetnek, nem sokat jelent. pláne ha nem együtt éltek. Kérdezted már miről beszélgetnek, vagy odamentél, hogy te is beszállsz a beszélgetésbe?

Lehet hogy te vagy túl féltékeny, de lehet hogy van alapja a féltékenységnek. Sajnos nem tudjuk miről folyik a beszélgetésük. Így nehéz megmondani.

2009. ápr. 29. 14:36
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem, nem élünk együtt. Egyébként mind a ketten 19 évesek vagyunk.
2009. ápr. 29. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!