Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Aggódnom kell a párkapcsolatom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aggódnom kell a párkapcsolatom miatt?

Figyelt kérdés

A szerelmem nagyon nyitott természetű. Sok mindenkivel tart kapcsolatot, nemtől, kortól függetlenül. Egy, tőlünk nagyon messze élő emberrel, akit még soha sem látott, szokott msnezgetni és telefonon is beszélnek. Tegnap láttam, hogy msnen írta neki, hogy majd beszélünk msnen még a héten illetve hívlak, csak fel kell töltsem a telefonomat, de ha tudsz, akkor hívhatsz te is.

Ez normális és csak én értékelem túl?

2009. ápr. 29. 06:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem ez nem oké így...én elkezdenék aggódni a helyedben.
2009. ápr. 29. 06:19
 2/16 A kérdező kommentje:
Mondtam neki, hogy ez nekem így nem oké, és azzal nyugtatott, hogy neki egyszerűen igénye van a barátokra is.
2009. ápr. 29. 06:26
 3/16 anonim ***** válasza:
59%

Én nem értem a problémádat. Minden hülyeség miatt ne féltékenykedj már, nem is történt semmi.

Nincs okod aggódni, nálunk is pontosan ez van, amit leírtál, én is ilyen vagyok. De ez teljesen külön van nálam a páromtól, ez csak szórakozás, barátok.

Természetes, hogy szeretne más emberekkel is beszélgetni és nem csak veled. Ne akard már kisajátítani, mert el fogod veszíteni.

Ez nálunk nem jelent semmit, akkor sem ha nőnemű az msnes személy.

Viszont ha most letámadod, hogy ne beszélgessen vele eléred azt, hogy hozzá fog menekülni és ő majd készségesen megvigasztalja és ő lesz a jóbarát, a lelkitárs te pedig (nemsokára az ex) házsártos barátnő.

Ne problémázz a semmin. Szép napot.

2009. ápr. 29. 06:41
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt magadban kell letisztáznod, hogy mennyire bízol meg a párodban! Ha ő azt mondja, hogy nyugodj meg, akkor szerintem tedd azt!

Viszont, én is pont ilyen vagyok, amilyen te. Engem személy szerint zavarna ha a párom ennyire nagyon barátkozós, és nyitott lenne mindenkivel.De ő ilyen, és szeret téged!Ez a legfontosabb!

Annyival tudod legyőzni magadban ezt az érzést, ha érdeklődsz a távoli ismerősről,vagy a többi barátairól, kérd meg, hogy meséljen róluk....

2009. ápr. 29. 07:08
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne aggódj. Nálunk nekem és a páromnak is megvannak a közös barátok mellett a saját barátaink is. Természetesen telefonálunk velük, találkozunk, beülünk egy kávéra, elmegyünk hozzájuk. Vannak olyan barátai akiket én nem nagyon kedvelek, ezért nincs is rá igényem, hogy találkozzak velük és nekem is vannak olyan barátaim akiknél ő nem érti, hogy miért fontosak nekem.

De szerintem ez így normális, mindenkinek szüksége van "önálló" életre is, néha örülők is, ha ő elmegy a barátaival pl. pecázni, ami engem egyáltalán nem érdekel, de akkor legalább egy kicsit én is azt csinálok amit akarok.

2009. ápr. 29. 07:17
 6/16 A kérdező kommentje:
Igen, csak van néhány ember, akivel úgy tartja a kapcsolatot, hogy tudja/tudjuk, hogy többet is akartak/akarnak tőle, mint például az említett illető is. Annyira meg tudja keseríteni a mindennapjaimat, most éjszaka is alig tudtam aludni emiatt, pedig a tegnap délután annyira fantasztikusan töltöttük el (de utána este mégsem erre gondoltam, hanem hogy utána miről beszélgetett az illetővel és hogy nem szándékozik-e vele valami többet).
2009. ápr. 29. 07:21
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

07:08-as vagyok!

Beszélj erről a pároddal, hogy ez téged mennyire zavar.

De próbálj meg ne arra gondolni, hogy kivel mit beszél, hanem arra, hogy amikor együtt vagytok, akkor mennyire jól érzed magad vele.

Ha úgy érzed, hogy ez téged nagyon zavar, és nem a kapcsolat szépségét látod meg, akkor ezzel el fogod veszíteni a párod!

A benned felmerülő rossz érzés meg fogja mérgezni az érzelmeket!

Ő ilyen, neked kell tudnod, hogy el tudod-e őt fogadni olyannak, hogy ennyire nyitott és barátkozós. Biztosan nem fog megváltozni, de nem is lenne jó, ha változna.

Azzal, hogy barátkozik, beszélget másokkal, azzal nem csal meg téged!! Veled van és téged szeret!!

2009. ápr. 29. 07:49
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

én 07.17

akkor neked az az alavető bajod, hogy nem vagy biztos abban, hogy szeret-e a párod. Ha biztos lennél benne, ha biztos lennél önmagadban, akkor eszedbe sem jutna ilyesmin törni a fejed.

Nekem is van olyan barátom, akivel holnap kapcsolatot kezdhetnék és nagyon jóban vagyok a két exemmel is, hetente legalább egyszer talákozunk. A párom nem szereti őket, de eszébe nem jutna olyan gondolni, hogy lehet valami köztünk. Én én sem töröm a fejem ilyen butaságokon az ő barátnőivel kapcsolatban. Boldogok vagyunk egymással és kész.

Tehát a kapcsolatotokon kéne elgondolkodnod, hogy miért nem vagy biztos magadban.

2009. ápr. 29. 07:50
 9/16 anonim ***** válasza:

És miért nem írtad bele a kérdésbe azt is, hogy az a másik akar valamit a párodtól és rá jogosan vagy féltékeny?

Bár, ami igaz az igaz, így is-úgy is azt gondolom, hogy ezt te liheged túl.

1.: a párod mindenkivel ilyen közvetlen, és ez már így volt a megismerkedésetek elején, a kapcsolatotok első hetében is.

2.: az említett hölgy (feltételezem) messzi lakik tőletek, még nem látta soha, és "még a héten" beszélnek.

3.: a párod nem félreérthető szövegeket küldöz neki, és nem webcam-szexszel vele

4.: semmi egyéb jelét nem mutatja annak, hogy aggódnod kéne

Akkor mégis miért rágódsz ezen? Bízz a párodban, és csak akkor féltékenykedj, ha nyomós okod van rá.

Az msn mindenre alkalmas, csak arra nem, hogy mély érzelmeket táplálj valaki iránt, akit még soha nem is láttál. Legalábbis szerintem.

2009. ápr. 29. 08:37
 10/16 A kérdező kommentje:
De, biztos vagyok benne, hogy szeret: egyrészt kimutatja, másrészt rengeteg aprósággal halmoz el. Tehát egyébként minden szuper lenne, de ez a bizalmatlanság/féltékenység/bizonytalanság rányomja a bélyegét a kapcsolatunkra. Igazából én elvárom, hogy CSAK engem szeressen és senki másra ne vágyakozzon, még gondolatokban sem. Illetve tudom, vagyis érzem, hogy nekem ő az igazi és félek, hogy egyszer majd elhagy.
2009. ápr. 29. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!