Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet, hogy 14 évesen még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy 14 évesen még nem állok készen egy kapcsolatra?

Figyelt kérdés
még sosevolt barátom, és most nemsokára lehet h lesz, úgyértem a barátnőm ismer egy helyes srácot, akit be fog mutatni nekem... És én nemtudom, hogy akarom-e, de nemtudom pontosan miért, mert tudom, hogy jófej és helyes a srác...bennetek is volt egy ilyen para az első kapcsolatotok elött, vagy csak én nem vagyok felkészülve enyyi idősen egy kapcsolatra? De pedig folyton elképzelem milyen jó lenne vele sétálgatni, csókolózni..
2009. ápr. 27. 22:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

én egészen 16 éves koromig nem voltam kész arra, hogy barátom legyen. több srác is bejött akkoriban de éreztem, hogy ha ez a plátói szerelem valós szintre emelkedne, megfutamodnék.

neked azt tudom javasolni, hogy ne úgy tekints a srácra, mint potenciális leendő barátodra, előbb haverkodjatok, ismerjétek meg egymást, és ha készen leszel arra, hogy járjatok, akkor az úgyis ösztönösen jön majd :)

2009. ápr. 27. 22:48
 2/7 A kérdező kommentje:

lehet hogy azért parázok, mert neki már volt barátnője? Lehet hogy túl fiatalnak fog tartani (3 évvel idősebb)

Van olyan fiú, akit zavar, hogy egy lánynak ő az első barátja?

2009. ápr. 27. 22:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Még nem ismered a srácot, szerintem ezért van benned ez az érzés. Nem kötelező vele összejönni. :)

De természetesen az is lehet, hogy még valóban nem állsz készen egy kapcsolatra.

2009. ápr. 27. 22:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

nem kell ezt ilyen komolyan felfogni, 14évesen azért ismerkedhetsz fiúzhatsz, ez nem ekkora élet-halál kérdés ám... majd a szüleidnek lesz az de ha rákapsz a pasizásra ne akaszd ki őket kérlek :D

konkrétan ez a helyzet hogy bemutat neked valakit nekem nem éppen szimpi mert csak jobb ha te választasz magadnak, mikor félsz odamenni a nagy Őhöz és megtörténnek az első közös élmények, annál nincs jobb...nem mint mikor aládtolnak mindent, és mások alakítják ki az ízlésed is pedig lenne neked önálló gondolatod és vágyaid... szóval szerintem mégha egy próbát meg is ér azért ne hagyd magadra erőltetni a dolgot HA nem szeretnéd, viszont ha bejön akkor csak rajta ennek ez a rendje...nem kell neki nagy feneket keríteni :)

2009. ápr. 27. 22:51
 5/7 anonim válasza:
100%
lehet
2009. ápr. 28. 09:20
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
ha már felteszed a kérdést, esélyes h nincs még itt az ideje a párkapcsolat-alakításnak....
2009. ápr. 28. 09:32
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
figyelj nemkell elkapkodni, szerzd meg a srác msnjét és ott beszélgessetek azt amikor úgyérzed h itt az idő megkérdezed tőle, de lehet teis tetszel a srácnak és nyert ügyed van ;)
2009. ápr. 28. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!