Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek most mi lesz? (A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek most mi lesz? (A többit lásd lenn)

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akibe szerelmes vagyok. Nem ismerjük egymást olyan régóta. Ma elmondtam neki, hogy szeretem és ő csak annyit mondott, hogy még nem akar tőlem semmit és, hogy szerinte nem lenne helyes ilyen rövid idő alatt kapcsolatot kialakítani. Igaza van. Viszont nagyon szeretem benne, hogy nem akadt ki és barátok maradunk. Szerintetek van esélyem még?
2011. okt. 1. 20:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom mennyi idős vagy,de a lényeg, hogy lefeküdni csak sokára szabad vele ezek után(ha majd pl komolyabbra fordul a viszonyotok). Ő tudja hol talál téged,te feladtad neki a labdát, most már majd az ő feladata lesz próbálkoznia nálad! Ha nem próbálkozik, akkor bele kell nyugodnod s nyitott szemmel lenni mások iránt! Ennyit tudok tanácsolni :)
2011. okt. 1. 21:10
 12/12 A kérdező kommentje:
21:10 - köszönöm szépen a válaszodat és igazad van. Ha ezek után nem lép legalább egy fél éven belül a szemem újra felnyitódik.
2011. okt. 2. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!