Alig akar a babócám ma enni, mi lehet vele? 3 hónapos lesz szombaton és a 120ml helyett ma még csak kétszer 60-at evet és a többit már kiköpi. Miktól van ez hogy nem akar enni? L
Figyelt kérdés
2008. okt. 30. 13:16
1/2 anonim válasza:
Szia! Nekem holnap lesz 3 hónapos a Kisbabám és én is sokat idegeskedtem emiatt. Az én kislányom csak az "első másfél hónapban" evett normálisan. Picit vérszegény volt, kapott vasat, de ez sem lendített sokat az étvágyán.Szóval ne aggódj ha szépen gyarapszik akkor nincs semmi gond. Velem is nehezen tudták megértetni -az orvosok- de ma már nem idegeskedem.Eszik amennyire neki szüksége van. Ma meg amúgy is front van, lehet, nálatok csak ez a gond! Végül is mi sem eszünk mindennap ugyanannyit, nemde?
Üdv!
2/2 anonim válasza:
Egyszer -egyszer előfordulhat étvágytalanság,ők sem esznek egyformán, de ha tartósan fennál,érdemes méregetni,nehogy fogyjon.Lehet kicsit megfázott,figyelgesd,és ha nem múlik,beszélj az orvossal.De bízom benne,csak egy egyszeri esetről van szó,nálunk is volt ilyen hol többet hol kevesebbet kért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!