Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves, rendes barátnő egy nem túl szép fiúnak? Hiú ábránd?
Figyelt kérdés
2011. okt. 1. 15:51
21/27 anonim válasza:
A lányok többségét az érdekli, hogy normális legyen a pasija, nem az, hogy hogy néz ki.
22/27 anonim válasza:
Igen. De ha nem tetszik, akkor esélyt sem adtok általában valakinek, hogy megismerkedjetek egymással.
24/27 anonim válasza:
"A lányok többségét az érdekli, hogy normális legyen a pasija, nem az, hogy hogy néz ki."
A hét vicce :D
26/27 anonim válasza:
nem hiú ábránd. az én eddigi pasijaim sem voltak don huanok, kitettem nekik a lelkem és mégsem becsültek meg, úgy ahogy azt elvártam volna tőlük. biztos vagyok, hogy bennem van a hiba, de miért van ez úgy, hogy mindig az kell, aki les**r bennünket?
27/27 anonim válasza:
én bezzeg megbecsülném, ha végre lenne egy arra méltó barátnőm
de ugye nem vagyok se magas, se nagy darab, se jó képű
így hát kinek is kellenék?
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!