Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves, rendes barátnő egy nem túl szép fiúnak? Hiú ábránd?
Sokszor, aki szebb az rendesebb lány. :)
21/L
Igen, hiú ábránd!
Nyerd meg az ötöst, aztán nem lesz gond!
Miért lenne lehetetlen? Nem sok kedves,rendes lány van (és még szép is), és hidd el, egy normális lány, sokkal jobban harcol azok a lányok ellen akik nem kedvesek, rendesek..és még lehetne őket durvább jelzőkkel is illetni. Szerintem baromság, hogy a szép lány kevésbé kedves, vagy, hogy a csúnyább lányok normálisabbak és e féle feltevések.
Vannak olyan (szép) lányok, akik nem csak kinézetre mennek. És most itt nem a belsőre gonodolok,mert az most jelen helyzetben túl csöpögős...hanem inkább arra,hogy jó humorral,beszélőkével, nagyon sok lányt meggyőzhetsz:))
Sok szerencsét!
17L
Érdekes, amit írtál te lány.
Én humoros, jó arc vagyok, de mivel alacsony és vékony vagyok többnyire nem néznek meg a lányok.
Szóval nektek még jobban számít a külső, ahogy észrevettem, mint nekünk fiúknak.
Sajnálatos, de emiatt is gondolokozom, hogy megyek prostihoz.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
én is keresem azt a lányt, aki méltó lenne mellém, de eddig nem találtam meg pedig már több éve keresem
Legyünk őszinték, a külső számít,aki mást mond,hazudik.
A belső fontosabb, de a vonzalom is kell, a nélkül csak barátság az egész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!