Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én unom a nők hülyeségeit vagy más is van igy ezzel?
Nem tudom. Általánosságban biztos igazad van, de egyrészt attól, hogy mi valakit mondjuk 4-esnek látunk, lehet, hogy a párja látja vagy 6-osnak. A másik meg, hogy én már levelezés alapján szerettem úgy meg valakit, hogy amikor megláttam és a legkisebb jóindulattal sem lehetett helyesnek mondani, nem ábrándított ki a külseje. Sőt, ahogy egyre jobban beleszerettem, már nem is láttam csúnyának. Én elég népszerű lány voltam, úgyhogy találtam volna kinézetre jobbat, de nekem ő kellett és nem a külseje miatt lett vége a kapcsolatnak és még miután vége lett is nagyon szerelmes voltam. Nem akarom itt most a valóságnál jobb színben feltüntetni magam, ha nem beszélgetek annyit vele, mielőtt találkozunk, ha nem ismerem meg már előre valamennyire, nem valószínű, hogy őt választottam volna.
Úgyhogy nem biztos, hogy nem lehet tartós egy kapcsolat csak mert a pár tagjai nem egyforma szépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!