Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak én unom a nők hülyeségeit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én unom a nők hülyeségeit vagy más is van igy ezzel?

Figyelt kérdés
Az elején mind a szebbik oldalát mutatja, kedves, ennivaló, azt hiszed már minden oké, alakul a dolog, aztán egyik napról a másikra, mintha leprás lennél és már emberszámba se vesz. Vagy ha éppen rádunt, akkor addig kritizál, zsörtölődik, mig agyvérzést nem kapsz és a végén magatól nem lépsz le. "Szemét pasik, egyik se ért meg, mind disznó" ki lesz a hibás mindenért? Persze tudja, hogy rohadt idegesítő mégis csinálja a fesztivált. De mindegyik! Általánositás ide vagy oda!
2011. szept. 30. 13:58
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
80%
hogy más is van így ezzel biztosan állítható hogy rengetegen vannak így.Viszont a férfiaknak is vannak hülyeségeik
2011. szept. 30. 14:03
 2/21 anonim ***** válasza:
63%
Rossz nőket fogsz ki, vagy te vagy egy bunkó paraszt.
2011. szept. 30. 14:03
 3/21 anonim ***** válasza:
88%
....akkor jó nagy lehet az ismeretségi köröd, hogy a Földön élő ~3,84 milliárd nőt ismered, ami alapján általánosítottál....
2011. szept. 30. 14:06
 4/21 anonim ***** válasza:
88%

szerintem is rossz nőknél próbálkoztál...

vagy te sem vagy túl elviselhető.

2011. szept. 30. 14:06
 5/21 anonim ***** válasza:
90%

Érdek az egész....

Neked kell 2 cici és egy jó kerek popsi neki meg kell az érzelmi biztonság és az izgalom, az a bizonyos "sexual tension".Ha ő nem ad neked cicit meg popot te kezdesz feszült lenni,frusztrált, ha ő nem kapja meg az izgalmat(például mikor meglepetést okoznak neki egy virággal, figyelmességgel, új trükkel az ágyban, kihivással,belevaló tánccal stb) és nem kapja meg az érzelmi biztonságot(határozottság,magabiztosság részedről, jó kommunikáció stb) akkor ő is frusztrált lesz és már kezdesz neki haszontalan lenni.

Persze ahol van szeretet, ott azért változnak kicsit ezek a dolgok, csökkennek a saját érdekek de ez más tészta.

2011. szept. 30. 14:13
 6/21 anonim ***** válasza:
50%
Basszátok meg! Igazatok van! Én meg eddig azt hittem, hogy én vagyok a szar! Utálom a nőket, főleg azokat akik ilyenek! :(:D
2011. szept. 30. 14:18
 7/21 Dexy ***** válasza:
100%

Minden kapcsolat eleje szuper. Aztán az egyik fél vagy mindkettő elrontja és ebből adódik az h "Milyenek a lányok" és h "Minden pasi egyforma"...

De egyszer rátulalálunk valakire aki más mint a többi...

2011. szept. 30. 14:24
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

ma 14:18

De ez miért zárja ki, hogy lehet, hogy te vagy a sz..r? XDDD

2011. szept. 30. 14:28
 9/21 anonim ***** válasza:
Ne általánosíts, rossz nőket fogsz ki. Csakúgy mint én. :P
2011. szept. 30. 14:50
 10/21 anonim ***** válasza:
Ahogy irtad kerdezo, ez az allapot akkor jon el amikor elveszited a vonzerodet es radun a no. Ez valaminek a kovetkezmenye, tehat valamit nem jol csinalsz. Pl tul ragaszkodo vagy, nem eleg valtozatos az egyuttlet, vagy mittomen. Szerintem.
2011. szept. 30. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!