Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak én unom a nők hülyeségeit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én unom a nők hülyeségeit vagy más is van igy ezzel?

Figyelt kérdés
Az elején mind a szebbik oldalát mutatja, kedves, ennivaló, azt hiszed már minden oké, alakul a dolog, aztán egyik napról a másikra, mintha leprás lennél és már emberszámba se vesz. Vagy ha éppen rádunt, akkor addig kritizál, zsörtölődik, mig agyvérzést nem kapsz és a végén magatól nem lépsz le. "Szemét pasik, egyik se ért meg, mind disznó" ki lesz a hibás mindenért? Persze tudja, hogy rohadt idegesítő mégis csinálja a fesztivált. De mindegyik! Általánositás ide vagy oda!
2011. szept. 30. 13:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Általában arról a másik fél is tehet nem csak a nő...
2011. szept. 30. 21:46
 12/21 anonim ***** válasza:
37%
Ezért nem szabad emberszámba venni a nőket.
2011. okt. 1. 01:28
 13/21 anonim ***** válasza:
52%
Megfigyelhető, hogy a nőknek soha semmi nem elég. Figyeljétek meg az utcán vagy bárhol, 6-os nő mindig 8-as pasival jár, 8-as nő 10-es pasival, 4-es nő 6-os pasival. Még a dagadt kocoknak is Brad Pitt kell, mert nem tudják lejjebb adni az egójukat. A fiúk simán bepróbálkoznak náluk rosszabb lányoknál, de még azok is elhajtják, hogy nekik jobb kell. Nah, itt van az ellentmondás, túl nagy a lányok egója, pláne manapság. Az egyenlősdi odáig fajult, hogy minden női teendő felét a fiúkra sózzák (mosogass, takaríts stb), míg a férfi sz@rságok felét már... höhöö, nem veszik át! (Gyere ki elém, hívjál meg ide oda, lepjél meg, vegyél virágot, legyél figyelmes, szórakoztass...)
2011. okt. 1. 05:26
 14/21 anonim ***** válasza:
30%

5:26-os szépen leírtad a lényeget.

Igen, a gyökér média azt sulykolja, hogy követeld az egyenlőséget, mert a szemét férfiak elnyomnak stb. Így az összes csaj pusztán a nemisége miatt felsőbbrendűnek hiszi magát. Az előnyöket elvárják, de a hátrányokat elhárítják, hogy ez a férfi dolga. Ha egy srácnak nincs szerencséje, akkor jön az, hogy add lejjebb az igényeidet és keress egy csúnya lányt. Fordított esetben, ha azt mondjuk, hogy keress egy átlagos - és nem csúnya - pasit, akkor vérig vannak sértve.

2011. okt. 2. 03:24
 15/21 anonim ***** válasza:
62%

05:26 a szépség mindenkinek más, nem lehet kasztokba csoportosítani az embereket! Úgy beszéltek a párkapcsolatról mint egy üzletről... Nagyon butának tartom az ilyen embereket.

,,Az egyenlősdi odáig fajult, hogy minden női teendő felét a fiúkra sózzák (mosogass, takaríts stb), míg a férfi sz@rságok felét már... höhöö, nem veszik át! (Gyere ki elém, hívjál meg ide oda, lepjél meg, vegyél virágot, legyél figyelmes, szórakoztass...)"

Miről beszélsz??? Én nőként fizetem a számlák és kaja felét, én csinálom a házimunka 3/4-ét MUNKA UTÁN!Rám sokkal jobban jellemző hogy meglepjem a párom valamivel és meghívjam őt valahova, mint fordítva(és a legtöbb kapcsolatban ez sajnos így van). A pasik meg a munka mellett semmit sem akarnak magukra vállalni! Lusta disznó mind! Sírni bezzeg tudnak...

25N

2011. okt. 2. 15:13
 16/21 anonim ***** válasza:
62%
Lemaradt: és amint véget ér az udvarlási időszak, utána igyekeznek mindent a nőkre hagyni, és kibújni a feladatok alól!
2011. okt. 2. 15:15
 17/21 anonim ***** válasza:

tegnap 05:26

Biztos van ilyen. De miért érnék be rosszabbal, ha jobbat is kapnak. Miért választanának 4-es pasit, ha kapnak 8-asat is? Ha kapnál egy BMW-t, te sem mondanád, hogy nem, köszönöm, jó lesz nekem a Trabant is.

2011. okt. 2. 19:01
 18/21 A kérdező kommentje:

"Ha kapnál egy BMW-t, te sem mondanád, hogy nem, köszönöm, jó lesz nekem a Trabant is."

Lehet, hogy nem mondana senki nemet a Bömbire, de sokáig nem maradna nála. Akinek csak Trabira futja, nem fogja tudni fenttartani a Bömbit. És rövid időn belül olyanhoz kerül, aki fent tudja tartani. :)

2011. okt. 2. 19:09
 19/21 anonim ***** válasza:

ma 19:09

Igazad van, de akkor sem sokan mondanának rá nemet, vagy legalábbis nagyon nehezen.

Ha egy csúnyácska lány, de akár egy csúnyácska fiú is olyan partnert kaphat, aki nagyon jól néz ki, esetleg még jól is érzi magát vele, nagyon kis eséllyel fogja elutasítani.

2011. okt. 2. 19:24
 20/21 A kérdező kommentje:
Biztos nem fogja elutasitani. De annak a kapcsolatnak jövője biztos nem lesz.
2011. okt. 2. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!