Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A Párom időt kért hogy eldönts...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Párom időt kért hogy eldöntse szakítsunk vagy sem?

Figyelt kérdés

már ennek 3napja

Tegnap keresett munkahelyen(egy épületben dolgozunk)

ma írt iwiw-en egy játékkal kapcs.ban hogy megköszönje hogy segítettem felépíteni valamit.

Érzelmes, kedves fiú, csúnyán veszekszünk sokszor, de még erről sose szólt nekem hogy változtassak, én amikor elmondta, hogy szakításon gondolkodik, azonnal változtattam a dolgon(nincs túl gyors felfogásom, betegségből adódóan)

Van még esélye a dolognak szerintetek?

Tudom, hogy ez nem olyan "fontos" probléma, mint hogy Afrikában éheznek, stb de ez nekem nagyon fontos, ha válaszoltok, azt nagyon megköszönöm:)Az biztos hogy szerelmes belém

2011. szept. 29. 20:24
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Utolsó, felvidítottál:))) Leggingset tervezek holnapra, mellkivillantós felsővel:) +push up melltartó+műszempilla+gyönyörű smink:)
2011. szept. 29. 20:38
 12/20 anonim ***** válasza:
Csak ügyesen:)
2011. szept. 29. 20:40
 13/20 A kérdező kommentje:
Ez jó lesz így, vagy miniszoknya?:) Mindkettőhöz megvan az adottságom
2011. szept. 29. 20:41
 14/20 anonim ***** válasza:
a leggins jó, kiemeli a formás popsit. De bővebben nem tudom nem szoktam sminkelni. De szerintem a lényeg, mosolyogj, az minden sminknél jobb, légy kedves, és pozitív.
2011. szept. 29. 20:48
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)Rendes vagy nagyon!
2011. szept. 29. 20:53
 16/20 A kérdező kommentje:
Ma délután átjön:( Szakítani fog, úgy érzem:'(
2011. szept. 30. 13:53
 17/20 anonim ***** válasza:
Szia! Ha netán még idelátogatsz, leírnád, mi történt?
2011. nov. 23. 15:04
 18/20 A kérdező kommentje:
Persze! Szóval szakított velem október elsején vagy harmincadikán. Ki voltam bukva meg minden, természetesen. Egyik nap iwiwen láttam hogy egy fiú, akivel egykórusban énekeltem( és tavaly novemberben beleszerettem) szakított a bnőjével. Nem gondoltam semmi komolyra, csak ráírtam h felvidítsam.Október 25 óta egy pár vagyunk :) Most leszünk egy hónaposak nem soká :) Nem ért annyit az előző fiú:)
2011. nov. 23. 22:55
 19/20 anonim ***** válasza:
Jaj, nagyon örvendek akkor, hogy végül jól sült el a dolog!:) A sztorid reménnyel tölt el. És köszönöm, hogy leírtad:)
2011. nov. 24. 18:34
 20/20 A kérdező kommentje:

Veled is ilyen történt? :( Ha igen sajnálom :(

Most olvastam egy idézetet, hogy "hajnal előtt a legsötétebb az éj" és annyira igaz! Én nagyon szomorú voltam , és nem gondoltam hogy változni fog a helyzet! :)És közvetlenül utána jött ez a srác :D

2011. nov. 24. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!