Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Párom időt kért hogy eldöntse szakítsunk vagy sem?
már ennek 3napja
Tegnap keresett munkahelyen(egy épületben dolgozunk)
ma írt iwiw-en egy játékkal kapcs.ban hogy megköszönje hogy segítettem felépíteni valamit.
Érzelmes, kedves fiú, csúnyán veszekszünk sokszor, de még erről sose szólt nekem hogy változtassak, én amikor elmondta, hogy szakításon gondolkodik, azonnal változtattam a dolgon(nincs túl gyors felfogásom, betegségből adódóan)
Van még esélye a dolognak szerintetek?
Tudom, hogy ez nem olyan "fontos" probléma, mint hogy Afrikában éheznek, stb de ez nekem nagyon fontos, ha válaszoltok, azt nagyon megköszönöm:)Az biztos hogy szerelmes belém
Veled is ilyen történt? :( Ha igen sajnálom :(
Most olvastam egy idézetet, hogy "hajnal előtt a legsötétebb az éj" és annyira igaz! Én nagyon szomorú voltam , és nem gondoltam hogy változni fog a helyzet! :)És közvetlenül utána jött ez a srác :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!