Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen sűrűn mondjátok egymásnak hogy szeretlek?
A barátommal 1 hónapja vagyunk együtt, hét közben csak msn-en tudunk beszélni, és ha fél óránként 2x nem írjuk le egymásnak hogy szeretlek, és/vagy hiányzol akkor egyszer se :D Hétvégente találkozunk, akkor mondjuk napi 2-3-4 alkalommal.
És ti?
Tudod, most még csak egy hónapja vagytok együtt, vagyis megy a lángolás, minden egyes kimondáskor komolyan is gondoljátok. De ezt nagyon hamar felőrli a rutin...
Maradjon inkább ünnep az a pillanat, amikor kimondjátok.
Tapasztaltam ilyen kapcsolatot, amiben ez folyton ment. Megromlott a kapcsolat, de a rutin maradt, mondtuk mindig. Egyszercsak ráébredtem, hogy ez már nem is igaz, mert nem szeretjük egymást. Az volt az igazi pofára esés.
Azóta sokkal jobban vigyázok erre, és a párom is ilyen típus. Ettől aztán mindig "meglepetésként" ér, ha kimondja (bár érezteti minden pillanatban), és mindig ugyanolyan boldogságot okoz. :)
szerinted mondanom kellene a barátomnak, hogy szorítsuk kicsit vissza? (amúgy nekem is eszembe jutott már, amit írtál)
nem vené ez ki furán/hülyén magát? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!