Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudom egy fiú gátlásait...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom egy fiú gátlásait oldani? Bátorítani?

Figyelt kérdés

20 évesek vagyunk,msn-en rengeteget beszélgetünk(netes ismerkedés)és a napokban bevalotta,hogy azért nem mer velem találkozni,mert fél,hogy akkor előjön a gátlásossága,nem fog tudni megszólalni és "béna" lesz,de egyébként neten keresztül nagyon jól elvagyunk és tudom,hogy ő is komolyan gondolja ezt az egészet(több,mint 4 hónapja ismerjük egymást).Nincs túl sok tapasztalata és szerintem kisebbség érzése is van,pedig egy nagyon értelmes,intelligens emberről van szó.Nem tudom,hogy,hogy segíthetnék neki, én is elég tapasztalatlan vagyok?!

20/L

2009. ápr. 27. 11:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem személyesen van hasonló gondom egy sráccal, mondjuk ez személyes ismeretség. Köszöngetünk, tudom tetszem neki, ő is nekem, mindig mosolygok, stb., de ő annyira félénk,vagy nem is tudom. Még beszélgetni is odamentem hozzá, de úgy viselkedett mintha épp zavarnám amikor nem csinált semmit. Nem volt kedves sem, csak azért mert zavarban volt kérdezz felelek volt az egész, mintha kihallgatás lenne mert csak én kérdeztem. Csak mosolyogni lehet rá,akkor kedves, de amúgy megváltozik, én már nem is próbálkozom emiatt, felesleges energia. Különben a saját esetemről is azt gondolom meg a tiédről is így látatlanban, hogy ezeknek a srácoknak aki nem mer találkozni egy lánnyal orvoshoz kéne menni legalább beszélgetni pszichológussal, mert ez nem normális, akkor valószínűleg később is gondjai lesznek. Érted mire gondolok, nem bunkóságból mondom, de ha a gyerekemen ilyet észrevennék biztos elbeszélgetnék vele, vagy elgondolkodnék mit rontottam el a nevelésén. Szerintem állítsd válaszút elé: mondd meg hogy találkozni szeretnél, ha pedig nem akkor ne haragudjon, de nem internetes beszélgetőtársat keresel hanem kapcsolatot. És gondoljon bele, így fogja leélni az életét hogy nem lesz senkije mert nem mer találkozni? Úgyhogy a tanácsom hogy kösd ki hogy találkozzatok, mondd meg egy kötetlen beszélgetésre, vagy menjetek moziba, ott kevesebbet kell először beszélni, aztán meg a filmről utána tudtok dumálni.
2009. ápr. 27. 12:22
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi,ez nem rossz ötlet.

Egyébként én sem értem,hogy ezt egy szülő,hogy nem veszi észre,hogy a gyereke ennyire zárkózott a közvetlen valós emberi kapcsolatokban????!!Én arra gondoltam,mert olyan anyuci egyszem fiacskája,ezt nem bántásként mondom,csak a túlzott óvás, féltés,mindent megadás talán kiválthat ilyet egy "gyerekben".Más amikor van egy testvére az embernek,és/vagy egészséges határok között próbálja egy szülő terelgetni a fiát.

2009. ápr. 27. 12:31
 3/7 A kérdező kommentje:

de szeretnék segíteni neki,hogy egy kicsit bátrabb legyen!

És megmutatni neki,hogy a valóságban sem "harapnak" a lányok:):)!

2009. ápr. 27. 12:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Bennem felmerült egy kérdés ezzel kapcsolatban. Csomót olvasok hasonló kérdéseket, hogy többen bátorításra szorulnak, nem mernek ismerkedni, stb. Namármost én is 20 éves fiú vagyok normális önbizalommal az intelligensebbek közül, ennek ellenére folyamatosan kapom a kosarakat és sosem volt még barátnőm. Csak én érzem unfair-nek a helyzetet? Nekem kéne depresszióba esni és 2 km-ről kerülni minden nőt, hogy valakinek feltűnjek végre?
2009. ápr. 27. 12:57
 5/7 A kérdező kommentje:

12.57 válaszoló,ne ess depresszióba!!!!Nekem sem volt még barátom,pedig nem mondanak csúnyának és én is egy jó! egyetemre járok,de valahogy a pasik olyan, mintha félnének tőlem?!Ez hülyén hangzik, de igaz!

Szóval lányok is vannak így ezzel,ne aggódj!Keress tovább:)!

2009. ápr. 27. 13:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Fiú kommentelőnek: nem kell elkeseredni, majd jönnek a lányok. Mindenkinek vannak jobb, és rosszabb időszakai is. Ha eddig csak rossz volt, akkor majd jön a jó! :)
2009. ápr. 27. 13:18
 7/7 anonim ***** válasza:

23 éves fiú vagyok, talán egy kicsit túl sok önbizalommal.:D

Helyesnek, jóképűnek tartanak, sőt megkockáztatom, intelligensnek is:D

Igaz, elég sok barátnőm volt már, de még nem végeztem...:)

Állítsd válaszút elé, különben a gátlása miatt nem lesz ebből semmi... Én netes ismeretségeknél max 1 hónapot várok az 1. randival, többet nem:)

23/F

2009. ápr. 27. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!