Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Félénk srácok! Hogy lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félénk srácok! Hogy lehet titeket bátorítani?

Figyelt kérdés
Van egy srác ,akivel járunk majdnem egy éve.Nagyon szeretem,tényleg őszintén.Azonban vannak dolgok amiben kissé furcsa-ez talán abból fakad,hogy nem nagyon akar mostanában barátkozni senkivel,régi rossz választásai miatt,.-Az a baj,hogy már a legjobb barátnőm is kis idétlennek,butának nézte emiatt,miközben én tudom,hogy nem az,sőt érett gondolkodású.Néha egyes dolgokban gyerekes még egy kicsit,de még 22 éves.Ez tudom ellentmondásos volt most,de remélem érthető.Tudom,hogy az elsődleges,hogy nekem feleljen meg,de félek a barátaim közé vinni,mert félek,hogy megalázzák.De így egy párkapcsolat ,hogy működhet?Egyszerűen nem tudom mit tegyek?Mit csinálhatnék?
2010. ápr. 25. 21:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha igazán jó barátaid akkor nem fogják bántani a barátodat.Ha nem bízol bennük eléggé akkor vezesd fel nekik a fiúd szokásait és figyeld hogyan reagálnak.De ha a barátod elég érett gondolkodású az ő véleményét se féld megkérdezni.
2010. ápr. 25. 21:17
 2/12 anonim ***** válasza:
Küldd el sportolni valamit.
2010. ápr. 25. 21:22
 3/12 A kérdező kommentje:
A barátommal mindent meg tudok beszélni.Nyíltan és őszintén.Nincs tabu téma köztünk:).
2010. ápr. 25. 21:28
 4/12 A kérdező kommentje:

21:22-es!

Ismerkedés céljából gondolod?

2010. ápr. 25. 21:28
 5/12 anonim ***** válasza:
Mármint h bátortalan?Ha elmentek baráti társaságba nemszól semmit meg ilyek?
2010. ápr. 25. 21:59
 6/12 A kérdező kommentje:
igen,mert utána azon agyal,hogy mások mit gondolnak róla a mondottak alapján?:S
2010. ápr. 25. 22:01
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem tom, én is elég bátortalan vagyok, de ha én belejövök lelőni se lehet, a te barátodnak csak az kéne, hogy amikor elmentek valahova, nyaggasd kicsit... úgy értem, hogy pl... blablabla csipcsirip... ugye Béla? Vagy te is így gondolod Sanyi?
2010. ápr. 25. 22:02
 8/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem kezdjen el valamilyen harcművészetet, és meglátod, hogy fél év múlva már sokkal magabiztosabb lesz, és ha most sem nagyszájú, akkor nem fog elszállni magától, és megváltozik jó irányba!

És még hasznos is lesz ;)

Én Wing Tsun kung fuzok, és nagyon jó! ;) Persze másik is jó, ez csak egy ajánlás.

Én is félénkebb voltam, csak nekem még barátnőm sem volt, de megérte elmenni, már csak a csapat miatt is!

Hajrá! Várom a fejleményeket ;)

20/f

2010. ápr. 25. 22:02
 9/12 anonim ***** válasza:

Ja, és ha értelmes is a barátod, ahogy írtad, akkor biztos tetszeni fog neki a kung fu, mert az még agytorna is egyben ;)

És én is mindig azt figyeltem, hogy mit gondolnak mások, de ma már nem igazán érdekel, és ebben a kung fu is segített :)))

A 20/f

2010. ápr. 25. 22:05
 10/12 anonim ***** válasza:

itt 21:22

a sporttól önbizalma lesz.

2010. ápr. 25. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!