Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy legbelül szeret még és visszajönne hozzám valamikor?
szia
sztem nagyon is lehetséges,h szeret. néha kell idő egy párkapcsolatban,ha vki elbizonytalanodik. ha utána visszajön,az érzése megerősödik irántad,és tudni fogja,h szeret. hagyj időt neki, hadd,h gondolkozzon,rendbe tegye az érzéseit. bár,ahogy leírtad,sztem hagyod is,ő keres inkább Téged. adj időt neki,és tisztázódni fognak a dolgok, szerintem.
Hát ez fura... Lehet, hogy csak össze van zavarodva, és majd rájön, hogy szeret; de annak az esélye is fennáll, hogy szerelemmel nem szeret, csak mint embert, de meg van ijedve az elszakadás, az egyedül maradás gondolatától.
Valameddig fenntarthatod ezt az állapotot, próbáld levenni a lábáról, demonstráld, hogy Nálad jobbat keresve se talál :) - de ezt érezni fogod egy idő után, hogy van-e értelme, vagy nincs.
Ne játszd azt, hogy a végtelenségig ott vagy neki, akit elővehet, elkötelezettség nélkül. A lányoknak is ezt szoktam mondani, nekik azzal megtoldva, hogy amíg nincs egyértelmű nyilatkozat, ne szexeljenek a bizonytalankodó pasival. Neked viszont azt mondom, hogy ha a csaj egyértelműen Rád mászik, (nem tudom, előtte volt-e köztetek szex, egyáltalán, hány évesek vagytok? ha nagyon fiatalok, akkor visszaszívtam!) mindent bele, mert a nők érzelmeire szerintem (bár nem mindig) de képes hatni egy odaadó szerető.
Hypathia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!