Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetséges, hogy legbelül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy legbelül szeret még és visszajönne hozzám valamikor?

Figyelt kérdés
A bnőm szakított velem nemrég,azzal az indokkal hogy elmult neki az érzés, nem szeret.De az ő megmondása szerint,hiányzom neki,rám gondol,úgyanúgy,beszélgetünk mint azelőtt,alig tudott aludni azután hogy elmondta.Szoval kb ugyanaz csak barátság címszó alatt,találkoztam vele rá 3 nappal 10 percre és elkezdett sírni meg átölelt,rá nemsokal eljött hozzám megbeszélni ezta dolgot, és ugyanolyan volt az egész mint eddig,sőt még jobban is érezte velem magát,meg én is vhogy, aztán megkérdezte,hogy miért kívánja a csókot,ha nem szeret?Volt is, és talán érzelmesebb volt mint eddig.., de továbbra is aztmondja, hogy nem érzi hogy Szeret.Ő se tudja,hogy miért van ez,időt kért átgondolni...Azóta már tényleg csak barátilag találkozgatunk, de néha kapok olyan sms-eket, hogy hiányzom neki.Nekem nehéz fentartani ezt a helyzetet, mert még mindig szeretem...,igazából nem is tudom, hogy viselkedjem, az elején elmondtam neki az érzéseimet,hogy én még mindig szeretem,de nem akarok eröltetni semmit mostmár én is próbálok úgyviselkedni, mint egy barát, nemtudom hogy helyesen teszem-e..:S
2009. ápr. 27. 11:18
 1/2 anonim ***** válasza:

szia

sztem nagyon is lehetséges,h szeret. néha kell idő egy párkapcsolatban,ha vki elbizonytalanodik. ha utána visszajön,az érzése megerősödik irántad,és tudni fogja,h szeret. hagyj időt neki, hadd,h gondolkozzon,rendbe tegye az érzéseit. bár,ahogy leírtad,sztem hagyod is,ő keres inkább Téged. adj időt neki,és tisztázódni fognak a dolgok, szerintem.

2009. ápr. 27. 12:48
 2/2 anonim ***** válasza:

Hát ez fura... Lehet, hogy csak össze van zavarodva, és majd rájön, hogy szeret; de annak az esélye is fennáll, hogy szerelemmel nem szeret, csak mint embert, de meg van ijedve az elszakadás, az egyedül maradás gondolatától.

Valameddig fenntarthatod ezt az állapotot, próbáld levenni a lábáról, demonstráld, hogy Nálad jobbat keresve se talál :) - de ezt érezni fogod egy idő után, hogy van-e értelme, vagy nincs.

Ne játszd azt, hogy a végtelenségig ott vagy neki, akit elővehet, elkötelezettség nélkül. A lányoknak is ezt szoktam mondani, nekik azzal megtoldva, hogy amíg nincs egyértelmű nyilatkozat, ne szexeljenek a bizonytalankodó pasival. Neked viszont azt mondom, hogy ha a csaj egyértelműen Rád mászik, (nem tudom, előtte volt-e köztetek szex, egyáltalán, hány évesek vagytok? ha nagyon fiatalok, akkor visszaszívtam!) mindent bele, mert a nők érzelmeire szerintem (bár nem mindig) de képes hatni egy odaadó szerető.

Hypathia

2009. ápr. 27. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!