Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éreznétek. Legbelül?
Ti mit éreznétek,ha a párotok elfelejtené a szülinapotokat..?
Félreértések elkerülése végett....nem az a baj,hogy nem vett semmit,hanem,hogy még csak eszébe sem jutottam...azt se mondta "bu" vagy "bá"...
Nekem nagyon rosszul eset....de nem tudom,lehet hogy csak túlreagálom... :(
húúú... átérzem a helyzetedet...
az én barátom először a névnapomat felejtette el, utána pedig a szülinapomat is, és nagyon rosszul esett.
Pláne, hogy mindkétszer össze is veszett velem, hogy hogy lehetek én olyan hisztis, hogy egy ilyenen kiakadok, mint egy kislány... pedig csak többórás beszélgetés után annyit kérdeztem tőle teljesen normálisan (kicsit csalódva :( ), hogy "ugye elfelejtetted?", válasz: "mit?", én meg megmondtam neki, hogy ma van a szülinapom...
azóta is nagy tüske maradt ez nekem, de az összeveszés miatt. Hogyha annyit mondott volna, hogy ne haragudj, és átölel, akkor nem éreznék így.
Azzal magyarázta ezt, hogy ő a saját sem tudja a születésnapját. Én meg mondtam neki, hogy az ember azt jegyez meg, amit szeretne, mivel én is tudom az övét, és ha kell, akkor írja fel a fontos dolgokat. És egyáltalán nem az ajándék miatt, mert az nem érdekel. Ez egy gesztus, amit egy fiú igenis jegyezzen meg!!
Kisregényemmel igazából arra akartam kilyukadni, hogy nem vagy egyedül :)
..hogyha az en parom felejtene el a szulinapom,eloszor is nagyon rosszul esne es elkezdenek toprengeni h miert nem jutott eszebe?mi okbol..kezd elhulni tolem vagy masok utan nez e skiment a fejebol h szulinapja volt a baratnojenek...?!
Vagy egyszeruen nem olyan tipus aki eszben tart minden szulinapot es nala ez semmiseg ha elfelejti mondani.Ugyanakkor megviselne engem nagyon,mivel az apro dolgok erintenek engem inkabb rosszabbul..Beszeld meg vele h mi az oka h elfelejtette a szulinapod,,nem meglepetest vartal tole vagy draga ajandekot,hanem egy koszontest es azt eszebe juttal..szerintem mindnekinek rosszul esne ha a pasijuk megfeledkezne a szulinapjukrol,mivel ezzel valahogy azt mutatjak ki h figyelnek rad es torodnek veled.De van nehany barom pasi aki meg eztis elfelejti,ugyanakkkor fontos vagy neki.Ne torj le.Nem biztos hogy valami orssz van a dolgoban,inkabb terj ra es kerdezd meg.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!