Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után, ki mondta ki először, hogy "szeretlek"?
Figyelt kérdés
Esetleg még azt is elmondhatjátok, hogy hogyan, hol, stb... :)2011. szept. 27. 18:18
21/25 anonim válasza:
4 napja ismertük egymást, amikor az erkélyen cigarettáztunk (mondjuk én azóta leszoktam. És magyarázott valamiket rólam, meg, hogy miket gondol rólam és egyszercsak kimondta. Én meg kb.mintha kikerültem volna az univerzumból és csak mosolyogtam és egy ideig vissza sem tértem a földre. Én nem mondtam neki, de másnap egy gyönyörű szeretkezéskor rebegtem el. :)
És azóta is minden percben egyre jobban...
23N29F
22/25 anonim válasza:
nálunk is nagyon romantikus volt, kb 5 hónap után mondta ki:) hülyéskedtünk egyik este, már menni akart haza, elköszönéskor mondtam neki viccesen, hogy tudd, hogy utállak, erre ő nevetett és visszamondta, hogy én meg szeretlek:) és mosolygott..annyira aranyos és megható volt, hogy hirtelen nem mondtam vissza. A vicc az egészben, hogy ezután 2 nappal volt egy nagyobb balhénk (egy másik fiú is képbe jött) és 2 hétre szakitottunk, majd mikor újra összejöttünk, kimondtam neki én is :)
23/25 anonim válasza:
kb 1 hónap után azt mondta h szeret, és 5 hónap után h szerelmes belém. Ez utóbbi számított igazán, főleg h amúgy is tudtam már h így van, de ő mégis kimondta :)
24/25 anonim válasza:
Két hosszú kapcsolatom volt eddig. Egy 3 éves és egy 2 éves. Mind a kettőnél ők mondták egy hónap után. :)
22/l
25/25 anonim válasza:
Első látásra tudtam...első randin éreztem...1 hónap után mondtam...1 év után megkértem a kezém...12 éve minden nap éreztetem vele.. :)
38/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!