Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után, ki mondta ki először, hogy "szeretlek"?
Első találkozásunknál mondta, hogy szeretlek.
Még nem történt köztünk semmi.
Mondtam neki, hogy ezt ennyi idő után nem dönthetted el. Kb. 3órája ismertem.
Kiderült, hogy igazat mondott mert azóta is együtt vagyunk és most a menyasszonya vagyok, jövőre meg már a felesége leszek:)
Szóval nem hazudott olyan nagyot.:)
Egy hónap után ő(21F) mondta ki először a bűvös szót vacsi közben. :)
19L
Kb. 2 hét után. Indult haza tőlem, és a búcsúzásnál véletlenül elsóhajtotta. :)
Rá 2 hétre összeköltöztünk, már házasok vagyunk, és van egy csodálatos kislányunk. :D
érdekes, de nem emlékszem. elég viharosan indult a kapcsolatunk, de már 3 éve tart, és majdnem minden nap kifejezzük valahogy, hogy szeretjük egymást. nyálasan és patetikusan hangzik, de tényleg így van.
volt egy kapcsolatom, ahol a srác a 2. randin mondta csókolózás közben. utána be is bizonyította, de 1 év után szép csendben elmúlt. azóta is szép emlék, és a mai napig elhiszem, hogy ezt akkor és ott komolyan gondolta.
9 nap után kinyogte:):):) de jó is volt,és 100% hog igazat mondott:)
Nem lepdőtem meg rajta mert van bennem vmi ami elkábítja a pasikat,2-3 héten belül mindig megkapom ezt a szót és tartósak is voltak a kapcsolataim,voltak gondok de soha nem azért lett vége mert elmúlt a szerelem.Van olyan aki 1 éve után is szeret:S
1 hét után ő mondta ki,ágyban párnák közt,akkor először:)
Igaz előtte már ismertük egymást pár hónappal,tudtam hogy komolyan gondolja.
Azóta sok év eltelt,ma is többször mondja (én is), de azt a nézést és ahogy mondta anno,sosem felejtem el.
1 hónapja voltunk együtt ÍRTA,hogy azt hiszi szeret.De mivel tudtam,hogy pont buliból hazamenet írta,nem vettem komolyan.Aztán következő találkozás alkalmával magához ölelt és a szemembe nézve ki is mondta:P Azóta minden nap mondja...kis édes:) De azért szerelem és szeretet közt van különbség.Szerintem ő még nem szerelmes,de ha az lenne se tudnám egykönnyen elhinni 4 hónap után:D
20L
1 hónap után. most 10 hónapja vagyunk együtt.
20F, 19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!