Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek baj van? Megírjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek baj van? Megírjam neki?

Figyelt kérdés
Tehát a barátommal egyszerűen nem tudunk neten és telefonon beszélni, ha élőbe megy a dolog nincs semmi baj. Viszont alig tudunk pár percet beszélni, olyan monotonon mondja, hogy szeretlek(ez kicsit rosszul esik, bár lehet én gondolom ezt túl). Ha személyesen találkozunk rendben van a dolog. Mostanság nem mondja, hogy hiányzom, bár egy héten egyszer tudunk találkozni, szerintetek vállaljam fel és írjam meg neki hogy hiányzik vagy ne írjak semmit. Azért gondolkozom ezen, mert ha ilyen telefonba nem szeretnék én ilyen túl érzelgős lenni...féléve együtt. Vélemények?
2011. szept. 26. 23:09
 1/5 Futurare ***** válasza:
13?
2011. szept. 26. 23:15
 2/5 A kérdező kommentje:

Légyszives segítsetek..Nem vagyok 13 éves, annál több, de szükségem van egy,több reális meglátású ember véleményére.

Le lehet kacagni, de most igen is problémáim vannak, és nem tudom, hogy a barátommal is vagy csak én képzelem be. Kérlek szépen segítsetek.:(

2011. szept. 26. 23:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Távkapcsolatban élek, minden hétköznap telefon vagy msn. Imádom a páromat, tényleg, de néha unalmas így beszélni. Annyi minden elvonja a figyelmemet, amíg a válaszokat pötyögi, közben valamit csinálnom kell. Telefon közben is feltűnt már, hogy annyira nem tudunk jól beszélgetni. Néha csak szuszogunk egymásnak, nem is beszélünk. A személyes kontaktus nagyon hiányzik.

Nem azért, mert ilyen kis sekélyesek vagyunk, hanem mert annyira akkor sem intim, vagy nem is tudom. Ha élőben minden rendben, akkor szerintem nincs gond. DE ha hiányzik, akkor mondd meg neki. Ez nem olyan, amit "fel kell vállalni". Neki is jól fog esni ezt hallani, erősíti az önbizalmát. Én szeretem hallani, ha a barátom azt mondja, hogy hiányzom neki, és nem veszem nyavalygásnak, már ha te ettől félsz.

2011. szept. 27. 00:12
 4/5 Jeanne ***** válasza:
Egyetértek. Ha hiányzik, hát hiányzik. Ha nem hiányozna, nem is volna értelme együtt lenni. Hiszen azért vagytok együtt mert szeretitek egymást és külön szar lenne. A telefonbeszélgetést meg nem kell mindig túlhúzni, mert tényleg nem történik annyi minden egy nap, hogy órákig lehessen ecsetelni. Ha azt érzed, hogy lapul, mondd neki, hogy most már mész mert álmos vagy, vagy hogy leckét kell írni. Így nem marad keserű szájíz. És mondd hogy szereted, és hogy hiányzik.
2011. szept. 27. 00:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Hasonló a szituáció nálam,de itt egy lányról van szó akivel könyebben tudnék találkozni ,azonban nehezen jutok közelebb hozzá,mert annyira utálok telefonon vagy FBn kommunikálni hogy az hihetetlen
2011. szept. 27. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!