Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj van? Megírjam neki?
Légyszives segítsetek..Nem vagyok 13 éves, annál több, de szükségem van egy,több reális meglátású ember véleményére.
Le lehet kacagni, de most igen is problémáim vannak, és nem tudom, hogy a barátommal is vagy csak én képzelem be. Kérlek szépen segítsetek.:(
Távkapcsolatban élek, minden hétköznap telefon vagy msn. Imádom a páromat, tényleg, de néha unalmas így beszélni. Annyi minden elvonja a figyelmemet, amíg a válaszokat pötyögi, közben valamit csinálnom kell. Telefon közben is feltűnt már, hogy annyira nem tudunk jól beszélgetni. Néha csak szuszogunk egymásnak, nem is beszélünk. A személyes kontaktus nagyon hiányzik.
Nem azért, mert ilyen kis sekélyesek vagyunk, hanem mert annyira akkor sem intim, vagy nem is tudom. Ha élőben minden rendben, akkor szerintem nincs gond. DE ha hiányzik, akkor mondd meg neki. Ez nem olyan, amit "fel kell vállalni". Neki is jól fog esni ezt hallani, erősíti az önbizalmát. Én szeretem hallani, ha a barátom azt mondja, hogy hiányzom neki, és nem veszem nyavalygásnak, már ha te ettől félsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!