Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megírjam neki vagy inkább ne?
Figyelt kérdés
Mostanában kicsit fura a barátom, meg a telefonba nem mondja, hogy szeretlek, amúgy se mondja mostanában sokszor. Holnap találkozunk, majd rákérdezek mi ez az egész változás..és szerintetek írjak ma este egy olyan üzenetet, hogy szeretlek?Elég rideg voltam vele mostanában, meg amúgy így szeretem, és a válaszából legalább valamit leszűrnék...Jó ötlet szerintetek?2011. aug. 15. 22:47
1/9 anonim válasza:
Sajnálom, hogy nekem kell ezt kozolnom veled, de készulj fel a legrosszabbra! Elmentem egy hétre (se mobil se net), csak a hazajovetelem elott hívhattam vele pár percet. Másnap taliztunk és flekbol szakított velem. Mindenesetre írj neki, hogy mennyire szereted, és hogy belehalnál, ha valami baj lenne. Meg h alig várod, hogy újra megcsókold. Oszintén sok szerencsét. Nem kivánom, hogy átéld azt a poklot, amit én.
2/9 anonim válasza:
Igen, ha szereted, írd meg neki. Lehet, hogy nem biztos ebben, és csak pont erre van szüksége...
4/9 anonim válasza:
Talán valami problémája van,de nem veled.
Egyébként az nem árthat ha írsz neki egy sms-t.
5/9 anonim válasza:
Az én barátnőm meg olyan, h ha nem vagyunk együtt akkor rohadtul nem szeret velem chatelni, irogatni, a köv. randi megbeszélésén kivül. Ha sokáig nem látom ráirok h hiányzol ő meg visszair h énis neki. De ha együtt vagyunk akkor végig beszélgetünk, ölel, csókol, látom h szeret. Szoval vannak akik a szerelmükkel nem szivesen irogatnak, mert akkor csak mégjobban hiányzik nekik, hogy nincs ott mellettük.
7/9 A kérdező kommentje:
Na megírtam és most küldtem el, kíváncsi vagyok mi lesz a válasz, ha lesz válasz.
2011. aug. 15. 23:07
8/9 anonim válasza:
ide tévedtem,de azért kiváncsi vagyok,na mi lett?
9/9 A kérdező kommentje:
Visszaírt egy nagyon aranyosat. Megkérdeztem mi a baj, de biztosított, hogy nincs semmit. Tényleg azt hittem, de most megint olyan hetünk volt, hogy egyszer találkoztunk...és nem tudom, hogy tényleg az anyagiak miatt-e mert ő azt állítja. Szóval nem tudom, hogy minden rendben van-e, és én reagálok mindent túl, vagy valami tényleg nincs rendben....Fogalmam sincs...:(
2011. aug. 21. 23:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!