Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megírjam neki hogy szeretem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megírjam neki hogy szeretem? ( többi lent)

Figyelt kérdés

Van egy srác akibe már nagyon rég óta szerelmes vagyok. Nagy ritkán sikerül megbeszélnünk egy találkozót de minden alkalommal olyan halk csendes és nem túl közlékeny. én meg csak beszélek , kérdezek ( ha kérdezek válaszol pár szavakba) de magától nem nagyon beszél.

Pár napja is találkoztunk én tökre izgultam előtte meg hogy majd csak lesz valami de semmi. Azt se mondja hogy ne keressem meg hogy hagyjam békén sőt a mostani találkozó miatt ( e-mailbe még egész lelkesnek tünt).

Én arra gondoltam ha minden kötél szakad ( személyesen nem merem) e- mailbe kifejtem neki az érzéseimet. Bár szerintem egyértelmű hogy akarok tőle valamit.

Szerintetek miért ilyen? Levelet megírjam? Pontosan hogy fogalmazzak?

Végül is szerintem veszteni valóm nincs. Ennél rosszabb nem lehet.

Írjatok Please.

Patricia

2011. márc. 27. 11:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Van, hogy a fiatal fiúk, akiknek még sosem volt kapcsolatuk észre sem veszik, hogy a lány közelít feléjük. Vagy épp nem mernek kezdeményezni, ill. reagálni a kezdeményezésre.

Tudatosítsd benne, hogy mit akarsz, hívd el valahova, de ne egyből azzal kezd,hogy leírod, hogy szereted. Ezzel el is ijesztheted akár, mert letámadásnak veszi.

2011. márc. 27. 11:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok?

Ha ennyire elutasít,akkor sztem ne írd meg h szereted, mert hülyét csinálsz magadból.

2011. márc. 27. 11:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha azért nem beszélgettek, mert zavarban van előtted, akkor próbálj felhozni olyan témákat, amikben tudod, hogy érdeklődő, és hátha egyszer "belelkesül", és elkezd róla beszélni...

De ha csak szimplán nem megy a kommunikáció, akkor inkább hagyd.

Én biztosan nem írnék neki...

22/L

2011. márc. 27. 11:27
 4/5 A kérdező kommentje:

én 16 ő 17 éves.

Én úgy tudom hogy ő még nem járt senkivel.

Vagy ha nem tetszem neki akkor miért nem mondja meg?

Mert én egyfolytában érdeklődtem , kérdeztem ő meg csak pár szavakba válaszolt.

Legutóbb is 1 és fél órát sétáltunk a városba ( én mondtam neki hogy találkozzunk).

Én azért próbálkoztam ( nem nyomultam) Ő meg csak szép csendbe válaszolgatott a kérdéseimre. igyekeztem nem sokat beszélni. De inkább én beszéljek mint hogy csak sétáljunk egymás mellett.

Nekem ennek ellenére tetszik, és nagyon szívesen járnék vele, meg nagyon sokat gondolok rá, hogy milyen lehet.

2011. márc. 27. 11:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Ne azt bánd amit megtettél, hanem azt, amit nem tettél meg.

Ha nincs más, maradjon az emilke, de élőben jobb lenne kb 100x. Ott azonnal látnád a reakcióját, és választ is kapnál tőle remélhetőleg - ha nem besz*ri annyira, hogy ki tudja mondani: "szeretnék veled lenni" vagy hasonló.

2011. márc. 27. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!