Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek valaki segítsen?
Van egy fiú 1 évvel idősebb,és nagyon jól kijövünk/jöttünk. Először neten kezdtünk ismerkedni,de amugy egy suliba járunk is. Minden nagyon jó volt köztünk,elkérte a számomat is. Majd megkérdezte,hogy kitesszük-e az arckönyvre hogy kapcsolatban vagyunk,bár a valóságban még nem voltunk együtt sehol. Én mondtam neki,hogy ha visszajött a suliba kérdezze meg,hogy járok e vele.!(Közbe otthon volt,baleseti okok miatt,amúgy kollégista).Majd ugye beszélgettünk még aznap majd másnaptól nem írt. Aztán kirakta az adatlapjára,hogy kapcsolatban van,egy másik lánnyal. :(... Tegnap ráírtam,hogy rám értette,hogy megváltoztam és azt mondta,hogy rám is. Pedig én nem változtam. Majd felvetettem,hogy találkozzunk mert ő is akart,de azt mondta,hogy van egy kis bökkenő: hogy kapcsolatban van. Aztán megkérdeztem,hogy megbántottam e azzal,hogy először valóságban akartam járni vele? Mire: hogy nem,de tudja hogy nem vagyok könnyen kapható... Ezután beszélgettünk,és valahogy szóba jött hogy megvédene(vagyis hogy megüti azt akiről szó volt ha olyat tenne...) és ilyeneket írt: :$,vagyis pirulós fejeket. Majd úgy köszönt el,hogy: PUSZI :$. Most akkor mi van? Szeret,vagy nem? Elakartam felejteni,de vele álmodtam és nem tudtam/tudom. Tetszik! Nem tudom mit csináljak. =(
(Bocsi a hosszú szövegért) 15L
Főldiekkel játszó
Égi tűnemény,
Istenségnek látszó
Csalfa, vak Remény!
Kit teremt magának
A boldogtalan,
S mint védangyalának,
Bókol úntalan.
Síma száddal mit kecsegtetsz?
Mért nevetsz felém?
Kétes kedvet mért csepegtetsz
Még most is belém?
Csak maradj magadnak!
Biztatóm valál;
Hittem szép szavadnak:
Mégis megcsalál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!