Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy félénk fiút, hogy bátoríthatok, hogy ne legyen gátlásos?
ha az összes félénkséggel kapcsolatosan ilyen választ adtok,akkor biztos sok hasznát fogom venni:D:D!
Szóval egy értelmes választ nem adtok,jó.Köszönöm szépen.
Te ezt élvezed,hogy beszólogatsz?Ez az oldal szerintem nem erről szól!!!!De ha jól esik és egyszerűbb,élvezetesebb neked,mint,hogy normálisan,intelligensen válaszolj,lelked rajta:P!És szerintem semmi közöd nincs hozzá,hogy ki mit ír ki,ha nem tetszik,meg már unod akkor nem kötelező rá válaszolni,senki nem kényszerít rá:S!Jajj,hogy te csak így tudsz szórakozni,rossz neked,tudod mit irogass:)!
Aki "normális" választ adott annak nagyon szépen köszönöm és próbálkozom:)!
hogy mik vannak????Én is ezt kérdezem????
Utolsó előtti válaszoló,örülök hogy te a saját nemedhez vonzódsz,kár hogy én nem:P!És nem vagyok ilyen közönséges sem,mint te:P,hála istennek és anyukámnak,aki megnevelt:)!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!