Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy félénk fiút, hogy bátoríth...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy félénk fiút, hogy bátoríthatok, hogy ne legyen gátlásos?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 26. 15:43
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

ha az összes félénkséggel kapcsolatosan ilyen választ adtok,akkor biztos sok hasznát fogom venni:D:D!

Szóval egy értelmes választ nem adtok,jó.Köszönöm szépen.

2009. ápr. 26. 17:49
 12/18 anonim ***** válasza:
Noszogatással,bíztatással,kedveskedéssel.Meg néha megsímogatod a buksiját.Egyébként én is nagyon gátlásos vagyok:D
2009. ápr. 26. 19:00
 13/18 anonim ***** válasza:
Te beszélsz értő olvasásról? mikor fpelteszel egy kérdést ki van ám írva sok ajánlás (hasonló kérdések) és oda van írva hogy ne tegyél fel ugyanolyanokat. Gondolom Te ezt nem értetted...
2009. ápr. 26. 22:16
 14/18 A kérdező kommentje:

Te ezt élvezed,hogy beszólogatsz?Ez az oldal szerintem nem erről szól!!!!De ha jól esik és egyszerűbb,élvezetesebb neked,mint,hogy normálisan,intelligensen válaszolj,lelked rajta:P!És szerintem semmi közöd nincs hozzá,hogy ki mit ír ki,ha nem tetszik,meg már unod akkor nem kötelező rá válaszolni,senki nem kényszerít rá:S!Jajj,hogy te csak így tudsz szórakozni,rossz neked,tudod mit irogass:)!

Aki "normális" választ adott annak nagyon szépen köszönöm és próbálkozom:)!

2009. ápr. 26. 22:56
 15/18 A kérdező kommentje:
Na,volt annyi időm Nagyokos,hogy megnézzem a kérdéseket és egy olyan sem volt sem a gátlásos, sem a félénk fiú kategóriában,hogy egy lány hogyan segíthet a fiúnak ilyen esetben.Úgyhogy mielőtt tanácsot adsz és kioktatsz nézdd meg hogy tényleg ugyanazt kérdezik-e a kérdezők:P!!!!!!!
2009. ápr. 27. 10:12
 16/18 anonim ***** válasza:
53%
"Szia!Szeretném,ha kinyalnád a puncimat,utána pedig órákon át,vadul szeretkeznénk.Benne vagy?" :D:D
2009. ápr. 27. 19:57
 17/18 anonim ***** válasza:
Hogy itt mik vannak?!:o
2009. ápr. 27. 20:49
 18/18 A kérdező kommentje:

hogy mik vannak????Én is ezt kérdezem????

Utolsó előtti válaszoló,örülök hogy te a saját nemedhez vonzódsz,kár hogy én nem:P!És nem vagyok ilyen közönséges sem,mint te:P,hála istennek és anyukámnak,aki megnevelt:)!!!!!

2009. ápr. 27. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!