Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy lelkileg gátlásos, tétova...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lelkileg gátlásos, tétova fiú nem ér semmit egy nőnek?

Figyelt kérdés
Ha amúgy becsületes, lehet rá számítani, humoros, akkor se?
2011. jan. 2. 20:15
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
borzasztóan utálom, ha minden tétova lépés miatt félnem kell... pl. ha hazaviszek valakit kocsival, és mondjuk a lány hívja fel a figyelmem, hogy másik sávba kell átmennem, vagy bármi...
2011. jan. 2. 20:18
 2/20 anonim ***** válasza:
78%
Te szeretnél egy tétova lányt magad mellé? Mert én nem. Már megtanultam, hogy magabiztosság, bizonyosság nélkül nincs értelme.
2011. jan. 2. 20:19
 3/20 anonim ***** válasza:
78%
egyébként meg keress fel egy pszichológust.
 4/20 anonim ***** válasza:
Hogy érted? Mert ha mondjuk nem mer kezdeményezni, nem nagy baj.
 5/20 anonim ***** válasza:
a figyelmetlenség nem = a tétovasággal...
2011. jan. 2. 20:20
 6/20 emlya ***** válasza:

Engem nem zavar, ha tétova a srác, sőt arinak is találom. :)

21/L

2011. jan. 2. 20:20
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát figyelj...nem akarlak megbántani, de a nők többsége a magabiztos, határozott férfiakat szereti! És ezen most nem kell megsértődni, szerintem teljesen érthető, hiszen éppen attól férfi egy férfi, ha határozott, karakán csávó!:P

És most nem arra gondolok, hogy sz@rja le magasról a nő véleményét, meg hogy legyen b*nkó...szó sincs róla...

Most érted...egy határozatlan, önbizalomhiányos férfira hogyan nézzünk fel? Sehogy nem lehet...

Szedd össze magad valahogy..., mert így nem lesznek hosszú életű kapcsolataid, hidd el.

És nyugodtan le lehet pontozni, attól még ezek akkor is tények...még ha nem is ismeri el mindenki!

2011. jan. 2. 20:21
 8/20 A kérdező kommentje:

akkor én értéktelen vagyok... kösz.

Mi bajom lenne egy tétova lánnyal? Ha amúgy kedves, értékes? Komolyan csak ez számít??

2011. jan. 2. 20:21
 9/20 anonim ***** válasza:

Lehet, csak túlságosan zavarba jössz...

Járj pszichológushoz, az majd segít ezt leküzdeni!

2011. jan. 2. 20:22
 10/20 A kérdező kommentje:
Kezdeményezni merek, nem tudom miért kéne félnem tőle.
2011. jan. 2. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!