Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lelkileg gátlásos, tétova fiú nem ér semmit egy nőnek?
Engem nem zavar, ha tétova a srác, sőt arinak is találom. :)
21/L
Hát figyelj...nem akarlak megbántani, de a nők többsége a magabiztos, határozott férfiakat szereti! És ezen most nem kell megsértődni, szerintem teljesen érthető, hiszen éppen attól férfi egy férfi, ha határozott, karakán csávó!:P
És most nem arra gondolok, hogy sz@rja le magasról a nő véleményét, meg hogy legyen b*nkó...szó sincs róla...
Most érted...egy határozatlan, önbizalomhiányos férfira hogyan nézzünk fel? Sehogy nem lehet...
Szedd össze magad valahogy..., mert így nem lesznek hosszú életű kapcsolataid, hidd el.
És nyugodtan le lehet pontozni, attól még ezek akkor is tények...még ha nem is ismeri el mindenki!
akkor én értéktelen vagyok... kösz.
Mi bajom lenne egy tétova lánnyal? Ha amúgy kedves, értékes? Komolyan csak ez számít??
Lehet, csak túlságosan zavarba jössz...
Járj pszichológushoz, az majd segít ezt leküzdeni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!