Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy engedhetném el lelkileg is?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy engedhetném el lelkileg is?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, és túl vagyok az első nagy szerelmen. 2 és fél év után én úgy döntöttem,(januárba) hogy külön jobb lesz nekünk, mert nem hittem volna, hogy letudnék élve vele egy életet. Mostanában egyre többször eszembe jutott. Szerettem volna beszélni vele, de nem akartam volna (nem akarom) újrakezdeni. De most kiderült, hogy az egyik ismerősömmel valószínűleg össze fognak jönni. Nem vagyok féltékeny a lányra, de valahogy fáj ez az egész...! Barátnőm azt mondta, hogy túlságosan ragaszkodók személyekhez... nem tudom, hogy ez-e az oka. Az a lány mondta, hogy nem jön akkor össze vele, de én nem akarok a lány és a volt barátom boldogsága útjába állni. Én szakítottam, szóval nem is értem magam. Elengedtem testileg, és szeretném lelkileg is végleg elengedni. Tanács? Köszi előre is.
2011. jún. 23. 23:29
 1/8 anonim ***** válasza:

"nem hittem volna, hogy letudnék élve vele egy életet. "

Miért nem hitted volna? Mert beléd beszélték?...

2011. jún. 23. 23:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem, dehogy. Csak, sok kis probléma volt, amit nem tudtunk megoldani. Voltak olyan dolgai, amik nagyon idegesítettek. És közben arra is rájöttem, hogy nem jó kapcsolat az, amiben megakarom változtatni a másikat...
2011. jún. 24. 01:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Sok kis probléma miatt kár volt feladni szerintem. Milyen dolgai voltak? Mondjuk neked kell tudnod mi az amit el tudsz még fogadni és mit nem. Min kéne Neked változni vagy Neki.
2011. jún. 24. 01:18
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát sokat késett pl. ami egy idő után baromi idegesítő volt...és ezen nem tudott egyszerűen változtatni, mindent megmagyarázott, amitől már a kapcsolatunk vége felé egyenesen falnak tudtam volna menni, gyerekes is picit, nem működött a szex se jól közöttünk, na persze ezen lehetett volna változtatni, csak nem beszéltünk erről se sokat, pedig azért ez elég fontos. Nekem is változtatni kellett volna, én ezt el is fogadom, csak, ő annyira szeretett, hogy sose mondta, hogyha valamit nem jól csináltam, nem jól reagáltam le. Én pedig legtöbbször szóvá tettem a dolgokat...
2011. jún. 24. 09:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Sajnos az első nagy szerelemtől nehéz az elszakadás. Próbálj meg minél többet társaságba járni, programokat elfoglaltságot találni magadnak, ami leköti a gondolataidat. És mindeközben talán új párra is lelsz, és szerintem akkor fogod tudni csak igazán lezárni magadban!
2011. jún. 25. 12:14
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, igyekezni fogok. :)
2011. jún. 25. 13:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Számunkra fontos embert soha nem könnyű elengedni. Fél év ehhez sokszor kevés idő. Lehet, hogy kell egy teljes év, hogy egyáltalán ne érdekeljen már.
2011. jún. 25. 17:04
 8/8 A kérdező kommentje:
Most kicsit megnyugtattál. Köszönöm. :)
2011. jún. 25. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!