Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lelkileg gátlásos, tétova fiú nem ér semmit egy nőnek?
A pszichológus csak kérdéseket tesz fel, amikre én se tudok válaszolni. Pl.: mit tud Ön tenni, hogy nyugodtabb legyen? Meg ilyesmik.
Ja és az általatok leírtak szerint ha egy nő megtudja, hogy pszichológushoz járok, rögtön el is felejthetem. :P
pff
Nem mondtam, hogy értéktelen vagy...de könyörgöm...mi az, hogy csak ez számít?
Nem csak ez, de EZ IS!
Ez kb olyan, mintha lenne egy édes, kedves, aranyos, okos lány, aki bűn ronda lenne...te járnál vele? NEM! Akkor feltehetnénk neked azt a kérdést, hogy miért? Csak a külső számít? Nyilván nem, de az is...ez kb ugyanolyan
Egyébként meg ne akadj...még jó, hogy nem szeretik az önbizalomhiányosokat! Hát basszus...hogyan nézzek fel én rá egy ilyen férfira, ha még ő maga is lenézi magát?
A szerénység és önbizalom hiány két külön dolog...
Összekevered a fogalmakat...
és mondom MÉG EGYSZER! nem, nem vagy értéktelen, de attól függetlenül nem jó dolog, hogy önértékelési gondnokkal küszködsz (a leírásod alapján).
Tessék elmenni egy pszichológushoz, s önbizalmat szerezni;)
esetleg nem kell az orrára kötni hova is jársz...
nincs ebben semmi szégyellnivaló, én is kib@szott gátlásos vagyok, pedig már 26 éves vagyok :D:D
Miért, voltál már pszichológusnál?
Mert baromira nem csak ennyiről szól...-,-'
Lábtörlőnek jó lesz... :P
Nem gáz, ha valaki pszichológushoz jár.
Hát akkor rossz szakemberhez jársz...
Válts...SÜRGŐSEN :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!