Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gátlásos, mit tegyek?
Figyelt kérdés
2 éve vagyok a barátommal. elég gátlásos típus, de ez csak mostanra kezdett el zavarni. valószínűleg azért, mert én is az vagyok/voltam. én kb. 8 éves koromtól 12ig voltam nagyon az, azóta egyre jobban oldódom fel, s most 18/L vagyok, s eljutottam arra a szintre, hogy már nem vagyok az. nem azt mondom, h visítozom az utcán, s feltűnési viszketegségem van! nem estem át a ló túloldalára, de most sokkal jobban érzem magam így. viszont most már egyre jobban zavarnak a környezetembe azok az emberek, akik nem tudják elengedni magunkat, s mindenen görcsölnek. rá kellett jönnöm, hogy barátom mennyire ilyen, s egyre jobban kezd zavarni. beszéltem vele erről, hogy nekem ez furcsa, s hogy nem éri meg így leélni egy életet stb. őt nem zavarja, hogy én ilyen vagyok, örülni neki, viszont úgy érzem, engem nyomasztani kezd, hogy ő ilyen. mit csináljak?2011. jún. 9. 07:57
1/3 anonim válasza:
Hát old fel.Mutasd meg neki, hogy sikerült neked is feloldódni.Vagy hagyd ott, de akkor nem is szereted.
2/3 A kérdező kommentje:
Próbáltam, de olyanokat mondogat, hogy ő nem is akar olyan lenni, meg, hogy neki nincs kedve annyira elengedni magát -,- de szerintem az nem is él rendesen aki mindig azt lesi, hogy más mit gondol, s csak azzal foglalkozik, hogy mi zajlik a napi megszokott mókuskerékbe... Nem szeretném ezért elhagyni, szeretem!
2011. jún. 9. 10:18
3/3 anonim válasza:
Akkor meg tanúld meg elfogadni, hogy ő ilyen most és ilyen is marad később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!