Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gondolkodom tehát hajadon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gondolkodom tehát hajadon vagyok - Lányok éreztetek már így?

Figyelt kérdés
Én egyre jobban érzem azt hogy ez a helyzet. Nem vagyok egyből mindenre kapható, nem szercsizek meg lávcsizok tudok helyesen írni és nem öltözök úgy hogy ki legyen a seggem meg a csöcsöm. Ez a baj velem nem? Ezért nem volt még pasim gondolom :D
2011. szept. 25. 19:25
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Elszoktam olvasni másik problémáit és válaszolok is rájuk. De ha ők "panaszodhatnak" én miért ne tehetném? :D Kíváncsi vagyok mások mit mondanak. Az vicces hogy lányok még nem válaszoltak. XD Vagyis nem írták hogy lányok.
2011. szept. 25. 19:47
 12/18 anonim ***** válasza:

Szerintem, ha barátot szeretnél, alkalmazkodni kell, nem kell kilógatni a csöcsödet meg a seggedet, de jó ha van egy csinos dekoltázsod meg egy feszülős nadrágod. Mondhatja egy szemüveges, hosszúszoknyás, bőpólós lány, hogy ezeknek a mai fiúknak csak a ribancok kellenek. Van egy trend, amihez többé kevésbé alkalmazkodni kell, hogy boldogulj az életben. Vagy alkalmazkodsz és boldogabb leszel, vagy fennhordott orral, csak azért sem leszel olyan, és egyedül szenvedsz.

23/L

2011. szept. 25. 19:55
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egy hosszú szoknyás bőpólós lány. Dekoratívnak tartom magam de nem lépem túl a határt r.ibancság felé. Nem tartom magam egy átlagos szürke kisegérnek.
2011. szept. 25. 19:56
 14/18 anonim ***** válasza:

küldesz képet privátba???

nem élek vissza vele és sehol sem használom fel csak kíváncsi vagyok, h hogy nézel ki.

2011. szept. 25. 20:01
 15/18 A kérdező kommentje:
Küldtem képet :D
2011. szept. 25. 20:11
 16/18 anonim ***** válasza:

Akik írták, hogy fiúk és ők is ilyenek, még szerencse hogy nem mutatják a csöcsüket meg a seggüket x)

Viccet félretéve ezzel szerintem semmi gond nincs, majd eljön a megfelelő személy.

2011. szept. 25. 20:58
 17/18 gfhhhhhhhhhhhhhhhh ***** válasza:

Az én hajamon biztos nem vagy...

Küldesz képet privátba? Kiváncsi vagyok...

22/F

2011. szept. 26. 21:06
 18/18 anonim válasza:
Lehet, hogy nem is az a lényeg, amit leírtál, hanem három dolog: sokat járj társaságba (amennyiben nincs szerencséd), ne látsszanak rajtad a depresszió jelei, illetve szép legyél, mert az sokat számít. Én fiú vagyok, és félek, hogy azért nem találtam még társat, mert ez a három közül egyik sem teljesül rám (pedig fiatalkoromban inkább szépnek gondoltam magam).
2012. aug. 25. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!