Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondolkodom tehát hajadon vagyok - Lányok éreztetek már így?
Szerintem, ha barátot szeretnél, alkalmazkodni kell, nem kell kilógatni a csöcsödet meg a seggedet, de jó ha van egy csinos dekoltázsod meg egy feszülős nadrágod. Mondhatja egy szemüveges, hosszúszoknyás, bőpólós lány, hogy ezeknek a mai fiúknak csak a ribancok kellenek. Van egy trend, amihez többé kevésbé alkalmazkodni kell, hogy boldogulj az életben. Vagy alkalmazkodsz és boldogabb leszel, vagy fennhordott orral, csak azért sem leszel olyan, és egyedül szenvedsz.
23/L
küldesz képet privátba???
nem élek vissza vele és sehol sem használom fel csak kíváncsi vagyok, h hogy nézel ki.
Akik írták, hogy fiúk és ők is ilyenek, még szerencse hogy nem mutatják a csöcsüket meg a seggüket x)
Viccet félretéve ezzel szerintem semmi gond nincs, majd eljön a megfelelő személy.
Az én hajamon biztos nem vagy...
Küldesz képet privátba? Kiváncsi vagyok...
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!