Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azt kéri várjak most, de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt kéri várjak most, de nem tudom hogy birok-e? 18/F

Figyelt kérdés
a barátnőm 16 éves szüz , előző héten petting közbe nem birta ki és a kiváncsiság közepette sikerült becsusztatnia a dolgot.. leálltunk utána mert nem igy akarta és mondta h ezt vegyük semmisnek. tegnap nálam volt és megint petting stb de nem akarta most sem és azt mondta h várjak még én elmondtam hogy mire? már igy nem tudok várni.. nagyon de nagyon szeretem őt de most ez olyan rossz nekem hogy az elképesztő mert nagyon kivánom. most ha még 3hetet kér jó oké de én közbe belefogok pusztulni .. mit tudnék tenni , azt már nem tudnam elviselni hogy most vége legyen és akkor talal valaki mast aztan majd akkor " ő lesz az első " miközbe már én voltam csak hosszan tartó együttlét nem volt.. wá..
2009. ápr. 26. 12:21
1 2
 11/11 bumbi02 ***** válasza:
hát kételkedem benne h mennyire szereted öszintén hogyha nem vagy képes várni rá... a nöknek jobban el kell magukat etéren határozni általában mert nekik nagyobb a rizikó, elöször talán még félnek is töle kicsit le kell magukban ezt gyözniük... hogyha 1 évet kell várni és szereted akkor annyit is tudsz várni...
2010. jan. 29. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!