Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik 30-ara nem varjak! Mikor...

Akik 30-ara nem varjak! Mikor fogtok tesztelni? En mar alig birok varni!

Figyelt kérdés
Esetleg van aki mar tesztelt es + lett?
2009. ápr. 27. 13:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Én elsejére nem várom, és holnap reggel már tesztelni fogok. Nekem nincs tünetem. Neked?
2009. ápr. 27. 13:35
 2/8 A kérdező kommentje:
Nekem sincs tunetem. Mar en is ugy tesztelnek ma!! Szerinted ha tesztelek egyet delutan az kimutatna hogy van e valami vagy a reggeli pisivel kell tesztelni?
2009. ápr. 27. 13:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Sztem mindenképp jobb, ha a reggeli vizeletből tesztelsz! Én is úgy fogok. Mellesleg én nem bízom benne. Már most hívtam a dokit, hogy megyek 3. napi vérvizsgálatra, május 4-én. Jól le is tolt, hogy nem reményekedem. Neked amúgy szokott mensis tüneted lenni? (hasfájás, mellfájá) Mert nekem szinte soha...
2009. ápr. 27. 13:49
 4/8 A kérdező kommentje:
En meg szerintem tulsagosan is remenykedem, ami szerintem nem jo, mert nagy lesz a csalodas ha - lesz ezert se tudom mikor teszteljek. Nekem a mensi elott 1-2 nappal szokott gorcsolni a hasam, tudni szoktam hogy na most meg fog jonni amugy mas nem szokott lenni se cici fajas se semmi. Ti miota probalkoztok?
2009. ápr. 27. 13:56
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

1-re nem várom, ma reggel teszteltem. Csalódás: (((

Nem is tudom miben reménykedtem 5 nappal előtte, de én sem bírtam ki. Tünet csak alhasi benyilalások, de ennek már nem dőlök be múlt hóban is ez volt.Remény hal meg utoljára, de nem érzem, hogy sikerült volna. Ha mégis, akkor nagyon meg fogok lepődni. : )

2009. ápr. 27. 14:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi 3 éve próbálkozunk, úgyhogy nem most kezdtem a lelki felkészülést a negatív tesztekre:)Jó volna pedig bízni, az sokat segíthet.... Nekem amúgy sosincs mensis tünetem, csak a fejfájás, és idegbaj...
2009. ápr. 27. 15:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Hello, én a tegnapi 15.18-as vagyok. Teszteltem. Sajna negatív:( Nálad mizujs?
2009. ápr. 28. 08:27
 8/8 A kérdező kommentje:
Szia. Csak nem birtam ki es tegnap delutan csinaltam tesztet, de sajna nekem is - lett. De meg van 2 nap a nem vartig, meg van egy kis remeny!
2009. ápr. 28. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!