A 25. napon érdemes már tesztelni, vagy még várjak?
Figyelt kérdés
X-epil tesztem van, holnap reggel leszek a ciklusom 25.napján. 26-28 naposak a ciklusaim.2011. jún. 7. 19:07
1/16 anonim válasza:
Én is kb. ott tartok, mint most te. Nekem 29 naposak a ciklusaim és ma vagyok a 26. napomon. Ha ilyen magasságban maradna továbbra is a hőm, akkor kicsit reménykednék. Én még nem merek tesztelni, pedig nekem is van itthon. Én helyedben kivárnám, hogy késsen a mensi és másnap tesztelnék.
2/16 A kérdező kommentje:
Köszi :) Csak olyan idegtépő..:) Szorítok neked!
2011. jún. 7. 19:14
3/16 anonim válasza:
Köszi. Én is neked! Már nem sokat kell várnunk és kiderül! :) Én nem fogok csalódni, ha megjön...mert már úgy hozzászoktam, hogy meg se lepődnék, ha most se sikerült. :(
4/16 A kérdező kommentje:
Én is ugyanezt érzem :(
2011. jún. 7. 19:18
5/16 anonim válasza:
Szerintem is várd ki, ne pazarolj! De különben kimutatná! De ne lődd el feleslegesen mert ami szellemcsíkos akkor úgyis veszel még egyet jaj, akkor még egyet, hogy tuti legyen...ismerem sajnos. :) Ne csináld meg, bírd ki azt a pár napot, nem maradsz le semmiről, nyugi, foglald el magad!
6/16 anonim válasza:
nekem megérne egy (500 ft/ 2d-os x-epil) tesztet. lehet hamarabb tudom meg, ha meg meg akar jönni úgyis - és úgyis megjön. szurkolok neked!
7/16 anonim válasza:
Szia!
Tudom drága teszt,de én a Clearbluet ajánlanám!! A lehető legmegbizhatóbb. Ha van ott baba akkor az ki is mutatja:-)
Sok sikert!
8/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Köszi mindenkinek! A mai napról már lecsúsztam, félálomban pisiltem reggel és elfelejtettem :))
2011. jún. 8. 05:51
9/16 anonim válasza:
szia nekem az x-epil teszt még akkro sem mutatta ki hogy babás vagyok amikor már 6 hetes uh-n voltam
10/16 anonim válasza:
Első vagyok:
Hogy állsz kedves kérdező?
Nekem ma esett a hőm sajnos, félek meg fog jönni. Ez az egyetlen dolog ami most mensire utal inkább. Viszont megállt a pecsételésem és testápolószerű folyásom lett mára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!