Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt kéri várjak most, de nem tudom hogy birok-e? 18/F
kicsi fiú kössél csomót az alsó részedre!
ha igazán szereted bármeddig tudsz rá várni, nem csak 2-3 hetet
rám 7 hónapot!!!!!! várt a barátom, addig, míg fel nem készültnek éreztem magam. az hogy becsusszant, mert kíváncsi volt.. azt ő úgyérzi nem igazi együttlét volt, igaz már nem szűz, de gondolom emg akarja adni a módját.
ha azt kéri hogy fél évet vérjatok, akkor annyit kell várnod, ha tényleg szereted
hogy ez mekkor hülyeség volt amit ez a valaki írt előttem! Szeretsz valakit de mivel nem ad lukat elmész örömlányhoz?????ááááááá.....de béna vagy,egy nagy lúzer!!!!
Te pedig kérdező,kezdj el érettebben gondolkodni! A barátnőd helyében dobnálak!Mi lenne ha megtudná h ilyeneket irogatsz a neten????? Ez a szerelem??vicc! A barátom fél évet várt rám és sose erőltetett semmit rám!
Hallottál már a masztiról?
De a szövegből is az derül ki h a barátnőd kielégít csak nem szeretkezéssel! Akkor meg????
én szeretem a csajom. 18 hónapja várok rá:)
és érzem ő is szeret. nemsokára megtörténik....am.mindketten 18ak vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!