Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azt kéri várjak most, de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt kéri várjak most, de nem tudom hogy birok-e? 18/F

Figyelt kérdés
a barátnőm 16 éves szüz , előző héten petting közbe nem birta ki és a kiváncsiság közepette sikerült becsusztatnia a dolgot.. leálltunk utána mert nem igy akarta és mondta h ezt vegyük semmisnek. tegnap nálam volt és megint petting stb de nem akarta most sem és azt mondta h várjak még én elmondtam hogy mire? már igy nem tudok várni.. nagyon de nagyon szeretem őt de most ez olyan rossz nekem hogy az elképesztő mert nagyon kivánom. most ha még 3hetet kér jó oké de én közbe belefogok pusztulni .. mit tudnék tenni , azt már nem tudnam elviselni hogy most vége legyen és akkor talal valaki mast aztan majd akkor " ő lesz az első " miközbe már én voltam csak hosszan tartó együttlét nem volt.. wá..
2009. ápr. 26. 12:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
59%
OFF: erre most vagy ne mondok semmit vagy jól elküldenélek melegebb éghajlatra...a sex-re hajtasz első akarsz lenni nála és mégsem tudsz rá várni?valóban szeretheted és biztos nagyon fontos is neked az ő szava...csak hogy tudd itt nem te leszel az akit sajnálni fognak hanem a szerencsétlen ksi barátnőd aki időt kért te meg balf*sz vagy és nem tudod figyelembe venni az érzéseit!
2009. ápr. 26. 12:28
 2/11 anonim ***** válasza:
42%
Ha igazán szeretsz vkit, akkor bármeddig tudsz rá várni.
2009. ápr. 26. 12:29
 3/11 anonim ***** válasza:
15%
várj még 1 hetet, ha addig se akaródzik, akkor inkább kezdj valami értelmesebb lánnyal. Meg sem érdelmi, h várj rá. Majd rájön a hülyeségére.
2009. ápr. 26. 12:43
 4/11 anonim ***** válasza:
68%

kicsi fiú kössél csomót az alsó részedre!

ha igazán szereted bármeddig tudsz rá várni, nem csak 2-3 hetet

rám 7 hónapot!!!!!! várt a barátom, addig, míg fel nem készültnek éreztem magam. az hogy becsusszant, mert kíváncsi volt.. azt ő úgyérzi nem igazi együttlét volt, igaz már nem szűz, de gondolom emg akarja adni a módját.

ha azt kéri hogy fél évet vérjatok, akkor annyit kell várnod, ha tényleg szereted

2009. ápr. 26. 12:48
 5/11 A kérdező kommentje:
ha nem történt volna meg a becsusszanás várok bármeddig de most ezek után várjak még? ez nekem egy kinszenvedés igy és egyáltalán nem azért mert nem szeretem hanem mert annyira kivánom hogy elképesztő.
2009. ápr. 26. 13:03
 6/11 anonim ***** válasza:
14%
várj a barátnődre.. és ha már nem birod menj el egy kurv*hoz, úgy se tudja meg senki és legalább birod még 1 ideig amig a b.nőd nem fogja kivánni
2009. ápr. 26. 13:08
 7/11 anonim ***** válasza:

hogy ez mekkor hülyeség volt amit ez a valaki írt előttem! Szeretsz valakit de mivel nem ad lukat elmész örömlányhoz?????ááááááá.....de béna vagy,egy nagy lúzer!!!!

Te pedig kérdező,kezdj el érettebben gondolkodni! A barátnőd helyében dobnálak!Mi lenne ha megtudná h ilyeneket irogatsz a neten????? Ez a szerelem??vicc! A barátom fél évet várt rám és sose erőltetett semmit rám!

Hallottál már a masztiról?

De a szövegből is az derül ki h a barátnőd kielégít csak nem szeretkezéssel! Akkor meg????

2009. ápr. 26. 14:08
 8/11 anonim ***** válasza:
42%
Ha szereted, akkor vársz is rá, addig, ameddig csak szükséges. annyi mas dolog van.. miert kell mindig a szex-en gondolkodni? ez nem azt bizonyitja h szereted..
2009. ápr. 26. 15:14
 9/11 anonim ***** válasza:

én szeretem a csajom. 18 hónapja várok rá:)

és érzem ő is szeret. nemsokára megtörténik....am.mindketten 18ak vagyunk.

2009. ápr. 26. 18:44
 10/11 anonim ***** válasza:
Miert kell lepontozni azert mert azt mondom h varjon ra?????
2009. ápr. 27. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!