Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már valakivel ilyen?
igen ez bárkivel megtörténhet hiába szereti is azt akivel jár!
Kor és nem
már velem is történt ilyen!
Kor és nem
Volt. Nem tudta párom. Ez csak álom, amit nem én irányítok!
20L
Tegnap egy másik csajjal voltam álmomban, pedig van pasim.Jah és még csak biszex sem vagyok.
22/L
21:36-os vagyok
Az kimaradt, hogy nem tud róla.
Igen, volt. Nem tud róla a férjem, miért is tudna. 1-1 érdekes, vagy nagyon furcsa álmot elmondok neki, de mindent nem.
Na és az én álmomra sem fogsz tudni masztizni, mert nem irom le, hogy mi volt benne. :DDDD
Kor és nem.
Volt, hogy exszel álmodtam, volt hogy a barátom legjobb barátjával, huhh... :DDD Hát nem meséltem el neki, minek piszkáltam volna, pláne hogy nagy élménnyel mesélhettem volna, azta de jó volt. xDD
Én azt vettem észre, hogy akivel álmodok ilyet, az után egészen vonzódni kezdek, míg le nem cseng az álom-élmény. Elfantáziálgatok utána még egy darabig. :D De magamban tartom... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!