Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakivel történt már valaha ilyen az életében?
Igen, velem is megesett már, töbször is.
Amikor tényleg-totálisan-igazán-nagyon szerelmes vagy, akor egy pillanatra sem tudod kiverni a fejedből az illetőt.
Én nyolcadikos koromban, a Balatonon találkozta táborban egy győri csajjal, aki a szomszédos faházban lakott 10 napig a csaádjával, és 2 évig ki sem tudtam verni a fejemből, pedig csak egyszer láttam, futólag, egy autóban, győrben, de akkor majdnem össze is estem, amikor megpillantottam...
Ne aggódj, mással is megesik ez a dolog, és hidd el, nincs olyan probléma, amit, ha viszonyozza a vinzalmadat, akár hosszútávon keresztül is, ne tudnátok együtt legyőzni, még akkor sem, ha nem vagytok kimondottan párkapcsolatban, de legalább tartjátok a kapcsolatot, mert akkor ez a vnzalom jó eséjjel nem fog fakulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!