Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pénz = Párkapcsolat?
Mit akarsz hogy a pénzedet szeressék vagy téged?
Mert én úgy látom hogy azt gondolod ha nincs lóvé nincs szerelem. Tévedsz.
(annyira nem vagytok csórók hiszen van net....)
Hát neked jó nagy zavar uralkodik a fejedben...
Az első komolyabb kapcsolatom, szerintem még egy nálad is csóróbb sráccal volt, 3-an voltak testvérek, és az egyedülálló anyukájuk tartotta el őket, takarítónői fizuból. Na képzelheted... Mégse sírt sose a szája, hogy jujj nekem csak ez jutott, végigdolgozta a nyarat, meg akármilyen alkalmi melót, ami adódott, amiből fizetett otthonra pénzt, és neki maradt egy kevés, de mindig ápolt volt és igényes, a környezetére is, és kész. Kitaláltunk egy csomó ingyenes programot, vagy ha volt valamennyi munkából spórolt pénze, akkor elmentünk egyszer-egyszer moziba, vagy ilyesmi, és általában mindig felesbe fizettünk.
Egyáltalán nem ezen múlik. Veled azért nem járna senki, mert egy ilyen nyámnyila, önsajnálós szerencsétlenség vagy, és bármilyen szépen fogalmazzák itt a dolgokat akkor is... A pénz - egy normális lánynak - nem fontos.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!