Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom kimondani azt a szót hogy szeretlek! . Velem van a baj? Elmúltam 27 éves és életembe egyszer sem mondtam ki ezt a szót senkinek sem.

Figyelt kérdés
Valahogy nehezemre esik kimondani.Még a vőlegényemnek sem mondtam még.Köszönöm a válaszokat!
2011. szept. 23. 16:27
1 2 3
 21/23 yuda ***** válasza:

Szinte minden ilyen esetben a szülői példa miatt van.

Mármint hogy a szülőktől nemigen láttad-így azt az örökséget folytatod.

Véleményem szerint abszolut nem elcsépelt és lejáratott szó, hanem néha az emberben túlcsordulnak az érzelmek és teljesen helyénvaló kimondani. Ezzel megnyitod magad és mondhatni "sebezhetővé" teszed magad a másik előtt- viszont jó esetben azonnal kapod a pozitív választ. :)

2011. szept. 23. 19:40
 22/23 anonim ***** válasza:
60%
Ha raccsolsz és pösze vagy, akkor tényleg nem tudod kimondani.. Akkor valóban nehéz szó..
2011. szept. 23. 20:40
 23/23 anonim ***** válasza:
Én sem tudom kimondani. Senkinek se... nekem is kellemetlen néha, de akármennyire szeretem a páromat, nem tudom kimondani.
2011. nov. 30. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!