Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom kimondani azt a szót hogy szeretlek! . Velem van a baj? Elmúltam 27 éves és életembe egyszer sem mondtam ki ezt a szót senkinek sem.
Nem baj, nem mindenkinek megy olyan könnyen.
Pl. a páromnak sem. Eleinte ez nagyon rosszul esett, hiszen nekem ez is fontos lenne, amellett, hogy a tetteivel tejes mértékben ezt tudatja. Azután rájöttem, hogy ő nem ez a típus, ha én mondom neki, akkor is általában csak annyit felel, hogy 'én is téged'. Ő magától talán egyszer, vagy kétszer mondta eddig, akkor is azért, mert ilyen érzelmi kitörése volt.
Szóval ha a vőlegényed nem bánja, akkor nem hinném, hogy ez probléma lenne.
21/L
ma 17:04
Ez egy érdekes dolog. Egy szerelmes ölelésből is lehet asszociálni a nyálas filmekre, meg sok szerelmes ölelés is hamis manapság. Mégis kevesebben érzik elcsépeltnek, mint a szavakat. De tényleg mára már a legtöbb dolog a hitelét vesztette az emberek szemében. A "szeretlek" szó, a csók, az ölelés, a házasság... De ez nem a "szeretlek" szó hibája, nem is a csóké, nem is az ölelésé, nem is a házasságé.
Ha akarjuk, újra adhatunk nekik igazi, mélyebb értelmű jelentést.
A szeretet kifejezésével kapcsolatban még annyit, hogy talán az a leghelyesebb módja a szeretetünk kifejezésének, amiből a szerettünk érzi, hogy szeretjük, amire neki éppen abban a pillanatban szüksége van és ha éppen abban a pillanatban arra van szüksége, hogy őszintén kimondjuk neki, hogy szeretjük és mi tényleg, őszintén szeretjük, mégsem tudjuk neki kimondani, akkor a probléma bennünk van.
17:01-nek
Hát ha tudsz olvasni, a kompenzálni szó idézőjelesen volt, pont azért, mert nem szó szerint. + attól m vkinek nem mondták soha, az nem azt jelenti, hogy nem is tudja mit jelent, vagy nem tudja kifejezni. Én csak azt mondom-amit ez a kis szópárbaj is bizonyít- hogy túl nagy jelentőséget tulajdonítanak egyesek ennek a kis szócskának.
ma 17:20
Ahogy 17:11-kor is írtam, szerintem a legjobb módja annak, hogy a szeretetünket kifejezzük valakinek az, amire a másiknak szüksége van. Lehet, hogy a másiknak többet jelent a "szeretlek" egy kis szócskánál.
Tudod, ugyanilyen kis szócska még a "szeretlek"-en kívül "köszönöm", a "kérlek", vagy "légy szíves" és a "ne haragudj".
Van, mikor ezeket sem kell kimondanunk, de van, amikor nem árt.
Talán nincs is jelentőségük, mert csak szavak. Én azért néha mégis kimondom őket.
ma 17:35
Ha neked ez így jó, akkor felőlem...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!