Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek beszólogatnak majd ha kézenfogva járkálunk a barátnőmmel?
Pl: Árkádban, vagy Aréna plázában beszólnak ha csókolozunk, és kézenfogva járkálunk?
17/L és 19/L
Ha kézen fogva járkáltok abban szerintem nincs kivetnivaló.
Egyébként annyira igazságtalan hogy az ember nem vállalhatja fel magát ha meleg,hogy bújkálnia kell egész életében pedig nem ő tehet arról hogy ilyen.De csak magyarországon ilyen agresszív bunkók az emberek ,külföldön teljesen elfogadott egész más szemléletű mindenki évente ünneplik a felvonuláson őket itt meg szitkozódnak dobálják...
A gyerekeket meg nem kell félteni mert egy gyerek nem attól lesz meleg ha ezt látja mert ha belülről nem érzi valaki úgysem lenne gusztusa a saját neméhez...
Meg néznek ha oda hugyozok a Westend vízesésébe?
Miért kell bújkálnom ha pisálnom kell?
Ez az előző válaszolónak szól.
Kb olyan ez mint mikor a "melegek" smárolnak. Az is 4fal közé való.
"A gyerekeket meg nem kell félteni mert egy gyerek nem attól lesz meleg ha ezt látja mert ha belülről nem érzi valaki úgysem lenne gusztusa a saját neméhez..."
Gondolom nincs gyereked.
Majd ha lesz , nézess vele ilyen gyilkolós, verekedős,erőszakos filmeket!
Aztán meg nézz bután hogy miért verekszik a gyerek a suliba és miért erőszakkal oldja meg a problémáit.
Nekem volt egy meleg osztálytársam, nagyon jó fej, a pasiját is ismerem. A mai napig tartjuk a kapcsolatot és tényleg nincs vele semmi bajom, de mégis amikor tök véletlenül előttem kezdtek el smacizni még a hideg is kirázott a látványtól.
Akkor azt mondtam nekik, hogy engem nem érdekel, hogy melyik nemhez kötődnek, az se érdekel, hogy otthon suli után mit csinálnak... de arra kérem őket, hogy előttem NE!!!!
Úgyhogy szerintem ez annyira azért nem nyerő ötlet... Nem egy elfogadott dolog ez, viszont hangsúlyozom én NEM TUDOK HARAGUDNI ÉRTE csak rossz látni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!