Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek beszólogatnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek beszólogatnak majd ha kézenfogva járkálunk a barátnőmmel?

Figyelt kérdés

Pl: Árkádban, vagy Aréna plázában beszólnak ha csókolozunk, és kézenfogva járkálunk?

17/L és 19/L

2011. szept. 23. 13:25
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Beszólogatni nem szólogattak be.

Egy férfi ránk fütyült, a többiek csak megnéztek minket.

Az idősebbek elég csúnyán néztek ránk.

2011. szept. 25. 18:53
 12/25 anonim ***** válasza:

lányok, bevesztek 3.-nak?

egy félénk pasi x)

2011. szept. 28. 12:25
 13/25 A kérdező kommentje:

12:25

De mi egy szerelmes pár vagyunk.

Nincs helye harmadiknak. :)

2011. szept. 28. 12:26
 14/25 anonim ***** válasza:

Hogy jöttetek össze?

Mióta vagytok leszbik?

2011. szept. 28. 12:32
 15/25 A kérdező kommentje:

Augusztusban jöttünk össze.

A barátnőm az előtt is leszbi volt, nekem meg akkor ért véget egy párkapcsolatom egy fiúval.

Egy házibulin jöttünk össze.

2011. szept. 28. 12:34
 16/25 anonim válasza:
Én örülnék neki ha látnám! Küldj róla vidit légyszíves!
2011. szept. 28. 13:25
 17/25 anonim ***** válasza:
Ez nem elfogadott itt nálunk így befognak szólógatni főleg a csókért és undorító megjegyzéseket fognak tenni főleg a férfiak.Készülj fel rá.
2011. szept. 28. 13:32
 18/25 anonim ***** válasza:
Én megnézném, de csak azért mert nekem az természetellenes... Egyszer két pasit láttam a városi könyvtár lábánál csókolózni... Sokáig bámultam őket, nem hittem a szememnek, először azt hittem pasi meg csaj de ahogy jobban megnéztem, mindkettő pasi volt. Szerecsére nálunk nincs nagyon ilyesmi. Addig jó, amig az emberek megbotránkoznak ezen. Amikor már nem fognak, akkor ott már nagyobb a baj...
2011. szept. 28. 13:35
 19/25 anonim ***** válasza:

Hát, ha csókolóztok, egy-két pasi lehet, hogy odaszól valamit, de csak azért mert tetszik neki! :)

Jó tanács: építkezések közelében ne próbáljátok, a munkások minden 14-66 év közötti nő után fütyörészik, kurjongat, kiabál.

Én nem szólnék be, örülök, hogy látom, max irigykedek, hogy nem lehetek ott harmadiknak! :D Ha két nő csókolózik, nem érdekel, akárhol is történik, a két srác már neccesebb, ők inkább otthon, magukban, bár ez most nem ide tartozik...

2011. szept. 28. 13:40
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

"Hát igen, a fiú barátaink is szeretik nézni amikor csókolozunk. :D"

Grat neked, hogy 17 évesen qrvát csinálsz magadból és élvezed, ahogy mások ezt nézik.

2011. szept. 28. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!