Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintettek ez így normális?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintettek ez így normális? Elhagyott a barátom 2év után és letörölt, tiltott minden honnan, pedig nem zaklattam, azért hagyott el mert elmúlt benne a szerelem.

Figyelt kérdés
Hiába jelölöm vissza, nem igazol vissza, pedig engem érdekelne mivan vele és a családjával:(
2011. szept. 22. 20:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg szakítottatok már többször is?Akkor azért törölt mindenhonnan,mert tényleg leakar zárni.Elhiszem,hogy borzasztó nehéz.Elkell engedned,más lehetőséged nincs.Legyél sokat a barátaiddal,még ha nincs kedved,akkor is menj el,beszélj ki magadból mindent.Nyiss ki új kapukat,ismerj meg új embereket,figyelj oda rájuk,törődj velük.Ne fuss bele új kapcsolatba,hagyj időt magadra,csak magadra.Kezdj bele valami újba,új hobby,sport...bármi.Sok sikert és mielőbbi gyógyulást kívánok.:)
2011. szept. 22. 22:58
 12/20 A kérdező kommentje:
meg pl közös imserősünket a szakításután pár nappal törölte, pedig rá se írt semmi..logika?
2011. szept. 22. 23:06
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
nulla logika.
2011. szept. 22. 23:16
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem így akar elfelejteni
2011. szept. 22. 23:37
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

"azt meg azért nem hiszem, mert vippen nem lépett azóta be és ott minden képünk még kint van, amit nem hiszek hagyna neki az új nője.."

Mert szerinted rólam nem tudott a másik pasi? Azt a lányt nem fogja érdekelni, ha tud rólad. Mivel fel se lépett talán már el is felejtette azt az oldalt. Nekem is van olyan oldal ahova régen léptem be, pedig mai napig tudom, hogy van. Na de csak feltételezem, hogy másik csajjal lépet le, mert az logikus lenne számomra. Ennyi. Vagy mivel magyaráznád meg ezt a hirtelen lelépést? Miért szakít meg mindent ilyen módon?

2011. szept. 23. 09:29
 16/20 A kérdező kommentje:
tőle azt a választ kaptam erre, hogy így könnyebb lesz neki is, de nekem mindenképp, hogy nem vagyok egymás szeme előtt, na meg sok volt a veszekedés és gondolom elakarja kerülni minden kis kapút arra, hogy kibéküljünk..
2011. szept. 23. 11:57
 17/20 anonim ***** válasza:

ma 11:57

Igen, valószínűleg ezért, és szerintem jól döntött. Én is mindenhonnan töröltem a volt páromat (1,5 éves kapcsolat), mert tudtam, hogy nincs jövője a kapcsolatunknak, tönkremenne mellette az életem, nem vagyok vele igazán boldog. De azért sokszor ott volt bennem a kísértés, hogy mégiscsak egy hosszú kapcsolat volt, meg a nosztalgia. Én sem hagytam kiskaput. Ő is próbált keresni, persze csak barátilag és ez engem nagyon kellemetlenül érintett.

Jó, elhiszem, hogy ez neked most fáj, rosszulesik. De hidd el, teljesen normális és jogos a volt párod viselkedése. Ő így dolgozza fel a történteket.

Már írtam tegnap, hogy később, ha már nem lesznek olyan frissek az emlékek, talán majd feloldja a tiltást. Én is így tettem. Most már tudok a volt páromra csak úgy tekinteni, mint egy régi ismerősre, mindenféle nosztalgia nélkül.

Azt a véleményemet is fenntartom, hogy a családjával csak akkor tartsd a kapcsolatot, ha ők is szeretnék. Ha nem szeretnék, akkor irtó ciki tud lenni, hogy keresed őket.

Biztos vannak közös ismerőseitek, kérdezd meg tőlük, hogy vannak, mi újság velük?

Mert most nekem nagyon úgy tűnik, hogy valamilyen módon még kapaszkodsz valamibe, ami reményt ad, hogy valahogy vissza lehet csinálni ezt a kapcsolatot. Ami szintén érthető, de nem biztos, hogy a volt párod és a családja értékelné a próbálkozásaidat.

2011. szept. 23. 13:33
 18/20 anonim ***** válasza:
Ja, tegnap 21:17 voltam.
2011. szept. 23. 13:34
 19/20 anonim ***** válasza:
Én is töröltem meg tiltottam az exemet mindenhonnan szintén 2 éves kapcs. után, de én azért, mert nem akartam, hogy még jobban fájjon, ha látom itt-ott felbukkanni. A te kedves volt pasid vagy azért csinálta, mert tudja, hogy te még mindig odavagy érte és szintén nem akarta, hogy rossz legyen neked, ha látod rendszeresen felbukkanni őt, vagy egy rohadt suttyó. Te ismered, te tudhatod, hogy melyik áll fenn.
2011. szept. 23. 23:39
 20/20 anonim ***** válasza:
Na már látom, hogy a volt pasid megmondta, hogy azért törölt, mert így neked könnyebb lesz és nem akarta, hogy fájjon neked. Hidd el, igaza van. Sokkal nehezebb úgy túllépni valakin, hogy folyton a szemünk előtt van az élete. Majd idővel belátod, hogy igaza van. Amúgy próbálj vele nem foglalkozni, éld a saját életed, alakíts ki egy új életet nélküle, előbb-utóbb enyhül a fájdalom és egyre kevesebbet kattogsz rajta meg a miérteken. Tudom, milyen rossz neked most. Mi 2 hónapja szakítottunk, szintén 2 év után és még már jobb mint a legelején, de még most is vannak nagyon szar időszakok és sokszor hiányzik... ehhez idő kell, de tényleg ne kutakodj utána, saját magad alatt vágod a fát!
2011. szept. 23. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!