Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért keress még mindig ha, már nem akar semmit?
hát én már semmit nem tok tenni,mert hidd el azért mert fiatalabb vok az nem azt jelenti,h hosszutávra kellek 1 idősebb pasasnak..az exe akivel megcsalt korabeli,ugyh 1 idősebbért hagyott el..
és hülyeség az,h nem kellesz 1 fiatalabbnak,sőt te még épp a legmegfelelőbb korban vagy minden téren..:)és Téged a 20on,30on felüli pasik is Nőnek tartanak,míg engem még csak lánynak..és ez a rossz,elhiheted..
lehet, h annak tartanak, de en cserelnek a koroddal barmikor es akkor maskep allnak az elethez es jobban valogatnam a pasikat hisz milyenek nezd csak, mond h nem igaz ez most olvastam a facebook-on
A fiúk olyanok, mint az enciklopédia - unalmasak, és azt hiszik, hogy mindent tudnak.
A fiúk olyanok, mint a csoki édesek, és nagy hasat csinálnak.
A fiúk olyanok, mint a hal - van fejük, mégis a farkuk irányítja őket.
A fiúk olyanok, mint a WC- vagy foglaltak, vagy le vannak szarva
hát ez tényleg nagyon jó,és nagyon igaz sajnos..
hát én meg most pillanatnyilag azt mondom,h szívesebben lennék annyi idős mint Te ,mert akk tudnám h az életkorom nem akadály,és megtudtam vna tartani...de valljuk be őszintén,h ti jobb helyzetben vtok mert köztetek csak 5 év van ami kevés,de szerintem Te se kezdenél egy nálad 13 évvel fiatalabb sráccal,még ha a srác azt is mondaná,h tök komolyan gondolja..
És tök szar volt azt hallani tőle amikor volt 1 nagy veszekedésünk,h Neki 1 Nőre van szüksége!! és Te legalább igazi Nő vagy,és fiatal,és neked van arra remény h vki már komolyan fog téged venni..míg nekem el kell telnie még 9,10 évnek talán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!