Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért keress még mindig ha, már nem akar semmit?
hát az a baj,h én sem...én eddig mindenkiben csak csalódtam,főleg a korombeliekben..ezért amikor összekerültem Vele azt hittem más lesz hisz 1 "érett" férfival van dolgom..de csak csalódtam..nem tettem semmi rosszat és a korom miatt nem tudott "nőnek" tartani..
ugyh most én is ott tartok h elegem van,és talán jobb egyedül vmilyen szinten hisz így kevesebb a gond..
nem tudom mit is mondjak abban akorban mint amibent te is vagy meg ritka az a pasi aki komolyat akar, de van en abban a korban meg nem gondoltam komolyan semmit igazan, de megkell gondold, h kinek adod oda magad es mennyire tarulsz ki.
en utalom a gondolatot, h massal menjek vagy, h o massal fog elmenni elobbutobb irtozok tole nem akarnam megosztani senkivel az egvilagon
ez így van..én nagyon távolságtartó vok és nehezen bízom meg bárkiben is..férfiban meg főleg..de ő az elején olyannak tűnt akivel mindent megbeszélhetek és lassan de megnyíltam neki..és én Bak vok ugyh "koravén" is,így kicsit nehezebb..de ugy érzem,h visszaélt,és kihasznált..pedig 1 idősebbtől többet vártam vna,és mondta is h mindenképp őrizzem meg ezeket az értékeimet..bár lehet h itt a fő gond az az volt h ő sportoló...
és igen nekem is néha eszembe jut,h mással van,másnak is ugyanazt mondja mint amit anno nekem és ez megrémiszt..és ez lehet h önző dolog,de ez van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!