Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy nekem az az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy nekem az az egyik legfontosabb egy pasiban, hogy gazdag legyen?

Figyelt kérdés
Olyan pasival már nem jönnék össze, akinek nincs pénze, mert volt már olyan és állandóan meghívatta magát italokra meg lehúzott, mert nekem elég sok pénzem van. Azóta már azt szeretném, hogy legyen legalább ugyanannyi pénze egy pasinak, mint nekem, sőt kifejezetten bejönnek a "sznob" kisugárzásúak. Ez mennyire nem normális? :S 16 éves voltam.
2009. ápr. 25. 12:31
1 2 3 4 5
 41/45 anonim válasza:
43%
Csak szimplán barátkozni már nem is lehet? 16 évesen még nem ilyeneken kellene gondolkoznod.
2009. máj. 2. 12:18
 42/45 anonim válasza:
100%
A nők mindig is a biztonságra törekedtek, a mai korban a pénz biztosnágot jelent. Azt azonban nem felejtsd el hogy a gazdag pasik sokszor beképzeltek, uralkodó tipusok és nem fognak veled rendesen bánni. Próbáld ki ezt is, azt is, majd meglátod.
2009. máj. 5. 13:38
 43/45 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt kívánom, h ha ezt fenntartod, akkor Te is csak egy olyan pasinak kelljél majd, akinek csak a szépséged miatt kellesz, addig, amíg megvan.
2009. máj. 6. 03:26
 44/45 anonim ***** válasza:

Talán azért húzott le már fiú korábban, mert fitogtattad akkor is, mennyi pénzed van, mint itt éppen!!! Nekem anno soha nem jöttek be a pénzes pasik, mert pont a pénzük, autójuk miatt el voltak szállva maguktól. Az olyanokat pedig alapból utálom a mai napig is. Ha ilyeneket keresel, mint korábban is írták, nem leszel boldog soha. Vagy pedig csak kihasználod őket, közben másnál keresed majd a boldogságot. Így hát nem jutsz semmit sem előre.

16 éves vagy, még így gondolkodsz, bár nem tudom a pénzedet amennyi van, saját erőből szedted-e össze, ha egyáltalán igaz az, amit ide írsz. Egy kicsit még érned kell!

2009. máj. 7. 09:17
 45/45 breegooca válasza:

Mennyiféle válasz, hány különböző felfogás, te jó ég..

Ugyan megkésve, de én is ideírnám a véleményem:

Véleményem szerint ez egyáltalán nem megfelelő felfogás, főleg nem ennyi idősen. Elkeserítő látni, hogy már 16évesen ezen jár az agyad! Nekem ennyi idősen a barátommal egy célom volt: jól érezni magam. S bármilyen furcsa lehet ezt neked hallani(látni), ehhez nem a pénz az elsődleges feltétel. Ha jól érzitek magatokat egymás társaságában, el tudjátok egymást szórakoztatni, éreztek egymás iránt s múködik a kémia köztetek, egy normális értékrendú embernek ez eszébe se fog jutni, ami neked a legelső szempont..

Bár szerintem ha valaki bármilyen konkrét céllal keres párt (mint te esetedben a tehetősség) az már régen rossz..

A mostani párom pl. interneten keresztül bukkant rám és egyáltalán nem gondoltam volna, hogy belé tudnék szeretni, mert alapvetően nem egy olyan mentalitású/kinézetú ember, akit el tudtam volna képzelni magam mellé. És? Lassan egy éve tart, kölcsönösen boldogak vagyunk egymás mellett és tervezgetjük az összeköltözést.

Megjegyzem: szerényebb körülmények között él a szüleivel és nem súrún van pénze, nekem sincs csak időnként 1-2 ezer Ft-om. Mégsincs az, hogyha nekem van, akkor lehúzna, vagy ha neki van, én húzom le. Mikor van neki szó nélkül meghív mindenre, hoz nekem ezt-azt, mikor nekem van, én boldogan veszek neki ugyanúgy üdítőt, ahogy magamnak is, mert nem érzem úgy, hogy amiért én nő vagyok nekem jogosultságom lenne arra, hogy mindent a barátom fizessen helyettem. Ha mindkettőnknek van, felezünk, vagy ha nagyon erőszakoskodik ő fizet egyedül.

Abban az egy dologban igazat adok, hogy olyan fiú nem kell, aki kihasználja a te jó anyagi helyzetedet.

2011. aug. 25. 19:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!