Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy nekem az az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy nekem az az egyik legfontosabb egy pasiban, hogy gazdag legyen?

Figyelt kérdés
Olyan pasival már nem jönnék össze, akinek nincs pénze, mert volt már olyan és állandóan meghívatta magát italokra meg lehúzott, mert nekem elég sok pénzem van. Azóta már azt szeretném, hogy legyen legalább ugyanannyi pénze egy pasinak, mint nekem, sőt kifejezetten bejönnek a "sznob" kisugárzásúak. Ez mennyire nem normális? :S 16 éves voltam.
2009. ápr. 25. 12:31
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:
Persze!
2009. ápr. 25. 14:29
 22/45 A kérdező kommentje:
Nemrég lett ilyen a hozzáállásom egyébként. Mikor nem volt ilyen, akkor voltám boldog szegény fiúval is (nem azzal természetesen, aki meghívatta magát, hanem egy rendessel).
2009. ápr. 25. 14:30
 23/45 anonim ***** válasza:
99%
Szerintem a pénz meglétében leli meg a boldogságát, az kicsinyes ember és felületes érzelmekkel rendelkezik. És nem azért mondom mert nekem nincs pénzem, hiszen sokmindent megengedhetek magamnak, de SEMMIT nem ér. Csak feltennék egy kérdést én is a kérdezőnek...milesz ha nagykorodban nem lesz sok pénzed? mert most apuci penzeből könnyen költekezel...milesz ha késöbb ez nem így lesz? akkor majd fellép a "s*gget csináltam a számból" szindróma, mert majd rájössz, hogy hiba volt játszani a gazdagot kislányként. Ha egy fiúnak sok pénze van még nem feltétlenül tehet meg mindent Mindigis taszított az oylan hozzáállás mint a Tiéd, nem akarlak megsérteni, de hidd el 8-10 év múlva Te is másképp fogsz gondolkodni az ilyen dolgokról, ebben biztos vagyok.
2009. ápr. 25. 14:57
 24/45 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem normális felfogás, ezen a hozzáálláson változtatni kell, ha normális pasit akarsz kifogni.
2009. ápr. 25. 20:25
 25/45 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem normális felfogás. Én csak a pénzéért nem tudnék beleszeretni senkibe. És hiába van vkinek pénze, sosem tudhatod mit hoz a jövő. Az én páromnak 25millás háza volt, kocsija, és havonta majdnem 300ezret keresett, csak márkás cuccokban járt. Aztán elhagyta a gyermeke anyját, aki bosszuból kiforgatta és kisemmizte. A munkahelyéről is elküldték. Mi albérletben lakunk és havonta 100ezret keres. Ennek ellenére így is szeretem, mert a gondban mutatkozik meg, hogy mennyire álltok ki egymásért. Lehet felszínes kapcsolatokban élni, és "boldog" lenni, mert minden nap vehetsz másik cipőt meg egy tucat ruhát, de ha valami baj beütne, te is lelépnél, mert már nem gazdag, meg ő is mellőled. Sosem értettem az ilyen felfogású embereket. Az ilyen embereknek kétlem, hogy bármi célja lenne az életben azon kívül, hogy a bankszámláját növelje. És azt is, hogy az életben normális emberi kapcsoltokat tud majd kialakítani. Te leszel tipikusan az a szülő, aki pénzzel neveli majd a gyerekét, adva neki 50ezret, hogy menjen el vásárolni, legalább addig is békénhagy. Sajnálom már most.
2009. ápr. 25. 22:03
 26/45 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem akkor legyen ilyen nagy az arcod, ha majd te keresel annyi pénzt! A szülők vagyonára bárki fel tud vágni, nem nagy ügy! Ja, és ha egy pasinak 18 évesen kocsija van, stb., valószínűleg arra sem ő kereste a pénzt. A máséval felvágni szerintem szánalmas.

Ja, és az ilyen pasik háát.. lehet, h tetszik, h szórják a pénzt, de lelkileg nullák.

2009. ápr. 25. 22:57
 27/45 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés is nagyon jó, de tényleg. Rengeteg jó hozzászólás jött... Tény más vagyonára felvágni nem nagy dolog aláírom, de ha tegyük fel van egy csajom és kicsit szerényebb körülmények között él, nem gáz mert nem gáz, de az hogy lehúzás legyen az egész kapcsolat, és felcsillanjon a szeme hogy " haha teli van az ember, akkor lehet költeni"! Na ez így nem adja. Szóval amit megkeresek a tőzsdén pénzt azért azt nem mind a csajomra költeném. Mert a pénz nekem is pénz. Én amondó vagyok hogy a pénz jól jön egy kapcsolatban (mind a két fél részéről). 20/F
2009. ápr. 25. 23:30
 28/45 anonim ***** válasza:
100%

Hát azt kell, hogy mondjam, hogy nem az...

Számít a pénz, ez csak természetes, de ne legyen egy kapcsolatban mérvadó... Ha te ilyen sekélyes vagy, mit vársz a leendő "párodtól"? Az még rosszabb lesz... Főleg most, hogy igencsak megcsappant a gazdagok száma... Itt nem azokról beszélek, aki 20 éves, de nem tudja mi az hogy lapát. Lehet, hogy gazdag, mert anyuciék megengedhetik maguknak, hogy eleresszék anyagilag magukat... De ha a saját lábán kell állnia, akkor megszívja a fogát... A gazdagság átmeneti állapot, ne feledd. Még te is az vagy, de jön még kutyára dér... Én csak azt tudom remélni, hogy te égsz le anyagilag, és átértékeled magadban, hogy mennyire felszínes egy liba vagy... Én sajnos soha nem tehettem meg ezt, 18 éves korom óta folyamatosan dolgozom, muszáj volt, szüleim sem tehetősebbek. Fizikai munkát végzek (szobafestés), napi 10-14 órában, így keresek kb 100-120 e forintot egy hónapban... A párom sem keres sokat, a kisgyerek miatt... És láss csodát, boldogok vagyunk. Míg ők a pénzt szórták, én dolgoztam, és tudod mit? Megérte/éri... Míg én a testi védelmet is meg tudom adni, addig kíváncsi vagyok melyik kövérseggű majom fog megvédeni, pl egy buliban...

23/F

2009. ápr. 25. 23:41
 29/45 anonim ***** válasza:
100%
23:41-es. Kristálytisztán látod a dolgot, tény és való. Ahogy a közmondás is tartja egyszer fent egyszer lent. De a probléma itt az, legalábbis nekem, hogy ha lenne egy b.nőm aki anyagilag nem úgy áll mint én, akkor ne húzzon le feltűnően, pofátlanul mert az azért övön aluli, akárhogy szeretjük egymást.
2009. ápr. 25. 23:52
 30/45 anonim ***** válasza:
87%

szerintem félreértitek a kérdezőt.

Nem azt irta hogyazért kell neki gazdag pasi mert akkor meglehet mindene.

Inkább arrol lehet szó hogy elég gáz ha nem lehet elmenni a másikkal sehova mert mindent neked kell fízetned. És ez érthető.

2009. ápr. 26. 03:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!