Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy nekem az az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy nekem az az egyik legfontosabb egy pasiban, hogy gazdag legyen?

Figyelt kérdés
Olyan pasival már nem jönnék össze, akinek nincs pénze, mert volt már olyan és állandóan meghívatta magát italokra meg lehúzott, mert nekem elég sok pénzem van. Azóta már azt szeretném, hogy legyen legalább ugyanannyi pénze egy pasinak, mint nekem, sőt kifejezetten bejönnek a "sznob" kisugárzásúak. Ez mennyire nem normális? :S 16 éves voltam.
2009. ápr. 25. 12:31
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
88%
Tetszik a gazdag emberek kisugárzása? Akkor neked egy csúnya öreg fazon is jó lenne csak mert gazdag? Úristen! Azt elhiszem, hogy rossz érzés ha a pasid lehúz és nem tud neked venni semmit, de azért ne azért kezdj el valakivel járni mert van pénze... Nagyon-nagyon boldogtalan leszel!
2009. ápr. 25. 12:56
 12/45 anonim ***** válasza:
30%
Teljes mértékben normális és igazad van! Aki meg az ellenkezőjét mondja, annak nincs egy ruppója sem, és inkább magát nyugtatja, hogy neked nincs igazad. De igazad van.
2009. ápr. 25. 12:57
 13/45 anonim ***** válasza:
94%

Fiatal vagy még, ezért végletesen gondolkodsz nagyon :)

Egyelőre még csak a két véglet létezik számodra: a csóró, lehúzós, és a gazdag, gondtalan (megjegyzem, ebben a korban még egyikőtöknek sincs sok vagy kevés pénze, csak legfeljebb jómódú vagy szegényebb szülei).

A cél az inkább, hogy olyat találj, aki ha nem is gazdag, "önellátó", és nem neked kell "kitartanod". A pasik sem igen tűrik meg az ilyen nőt (legfeljebb, aki szereti függésben tartani a másikat), de szerintem is egy fiúnál még inkább gáz ez a helyzet.

Természetesen a későbbiekben, felnőttkorban, tartós kapcsolatban felmerülő anyagi gondok megint nem ide tartoznak: gondolkodás nélkül vállalom az anyagi felelősséget a társamért (nő vagyok), ha átmenetileg nehéz helyzetbe került, de azt is TUDOM, hogy hasonló helyzetben én is számíthatok rá (tapasztalat).

2009. ápr. 25. 13:13
 14/45 anonim ***** válasza:
89%

Nem normális...a hozzás hasonlókból lesz a sok ingyenélő, ok nélkül eltarott, semmittelen nőszemély.

Megmondom, hogy a pénz kérdése hogany megy normális embereknél, normális keretek közt:

Az esetke nagy töbségében én fizetek a barátnőmnek, ha elmegyunk valahova vásárolni, vagy szórakozni. Ugyanakkor nem veszik naponta új ruhát maximum néha néha ritkán meglepem. Ugyanakkor van úgy, hogy nincs nálam pénz vagy elfogyott akkor szó nélkül előveszi a tárcáját és fizet helyettem. Sőőőt letöbbször nem engedi, hogy fizessem az övét is hanem kéri, hogy felesben fizessünk, vagy hogy had Ő fizessen mert elötte én álltam az Ő számláját is. Szerintem ez a normális felfogás.

22/f

2009. ápr. 25. 13:14
 15/45 anonim ***** válasza:
100%
mi is így vagyunk a barátommal, ahogy az előttem szóló elmondta. pedig pénzesebb pasi, de soha nem várnám el tőle, hogy eltartson. főleg hogy enm lakunk együtt
2009. ápr. 25. 13:23
 16/45 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem úgy normális, hogy ne hagyd magad kihasználni, "lehúzni"! Istenem, de sok pénnzembe kerültek nekem is a pasik, pedig nem vagyok túl jól eleresztve anyagilag, de mindig nálam csóróbbakat fogok ki (amelyik pénzes, az meg impotens vagy bunkó). Szóval, igenis normális elvárás, hogy legalább annyi pénze legyen, mint Neked, főleg ha szórakozni akar, nehogy már Te fizesd nő létedre! Viszont ha nincs elég pénze, akkor ne legyenek nagy igényei, de legyenek ambíciói, hogy igyekszik feljebb jutni az életben azon a bizonyos létrán!
2009. ápr. 25. 13:23
 17/45 A kérdező kommentje:
Szó sincs itt arról, hogy eltartsanak! Most még csak arról beszélek, hogy nekem tetszik, ha egy pasi szórja a pénzt, mert valahogy azt mutatja, hogy bármit megtehet! És nekem az, ha valaki szegényebb mint én, elég nagy mínuszt jelent ismerkedéskor... de persze az nekem elég nagy szégyen lenne, ha el kéne engem tartani és nem lenne saját keresetem! Az az ideális, ha mindketten gazdagok vagyunk!:)
2009. ápr. 25. 14:06
 18/45 anonim ***** válasza:
24%

én pontosan ugyanígy vagyok vele, mint te!!! csak én 18 éves vagyok

nekem is bejönnek a gazdag srácok (persze az én korosztályom, nem a 30-40esek vagy még öregebb) tetszik, ha divatosan öltözködnek, kocsival járnak és nem számolgatják az 5 forintosokat 2 cola kifizetésénél vagy nem fizettetik ki velem :D

és nem értem,hogy ezért az embereknek miért van rossz véleménye, hogy nem szívesen járnék olyan pasival, akinek nálam kevesebb pénze van...

de csak a pénzéért nem lennék együtt valakivel, van nekem is :D

igenis fontos a pénz és én pl be is ismerem, hogy nekem az, akik azt mondják, hogy a pénz nem számít vagy hazudnak vagy ezzel próbálják meggyőzni magukat, hogy nem baj, hogy nekik nincs! és most lehet leponzotni...köszike ;)

2009. ápr. 25. 14:19
 19/45 A kérdező kommentje:
Nem pontozlak le, örülök, hogy van aki egyetért.:)
2009. ápr. 25. 14:24
 20/45 anonim ***** válasza:
97%

Kedves utolsó (és kérdező)!

Úgysem fogsz őszintén válaszolni, de azért magadban gondolkozz el legalább: ilyen hozzáállással voltál te már őszintén és önzetlenül boldog valakivel?

2009. ápr. 25. 14:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!