Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy nekem az az egyik legfontosabb egy pasiban, hogy gazdag legyen?
Fiatal vagy még, ezért végletesen gondolkodsz nagyon :)
Egyelőre még csak a két véglet létezik számodra: a csóró, lehúzós, és a gazdag, gondtalan (megjegyzem, ebben a korban még egyikőtöknek sincs sok vagy kevés pénze, csak legfeljebb jómódú vagy szegényebb szülei).
A cél az inkább, hogy olyat találj, aki ha nem is gazdag, "önellátó", és nem neked kell "kitartanod". A pasik sem igen tűrik meg az ilyen nőt (legfeljebb, aki szereti függésben tartani a másikat), de szerintem is egy fiúnál még inkább gáz ez a helyzet.
Természetesen a későbbiekben, felnőttkorban, tartós kapcsolatban felmerülő anyagi gondok megint nem ide tartoznak: gondolkodás nélkül vállalom az anyagi felelősséget a társamért (nő vagyok), ha átmenetileg nehéz helyzetbe került, de azt is TUDOM, hogy hasonló helyzetben én is számíthatok rá (tapasztalat).
Nem normális...a hozzás hasonlókból lesz a sok ingyenélő, ok nélkül eltarott, semmittelen nőszemély.
Megmondom, hogy a pénz kérdése hogany megy normális embereknél, normális keretek közt:
Az esetke nagy töbségében én fizetek a barátnőmnek, ha elmegyunk valahova vásárolni, vagy szórakozni. Ugyanakkor nem veszik naponta új ruhát maximum néha néha ritkán meglepem. Ugyanakkor van úgy, hogy nincs nálam pénz vagy elfogyott akkor szó nélkül előveszi a tárcáját és fizet helyettem. Sőőőt letöbbször nem engedi, hogy fizessem az övét is hanem kéri, hogy felesben fizessünk, vagy hogy had Ő fizessen mert elötte én álltam az Ő számláját is. Szerintem ez a normális felfogás.
22/f
én pontosan ugyanígy vagyok vele, mint te!!! csak én 18 éves vagyok
nekem is bejönnek a gazdag srácok (persze az én korosztályom, nem a 30-40esek vagy még öregebb) tetszik, ha divatosan öltözködnek, kocsival járnak és nem számolgatják az 5 forintosokat 2 cola kifizetésénél vagy nem fizettetik ki velem :D
és nem értem,hogy ezért az embereknek miért van rossz véleménye, hogy nem szívesen járnék olyan pasival, akinek nálam kevesebb pénze van...
de csak a pénzéért nem lennék együtt valakivel, van nekem is :D
igenis fontos a pénz és én pl be is ismerem, hogy nekem az, akik azt mondják, hogy a pénz nem számít vagy hazudnak vagy ezzel próbálják meggyőzni magukat, hogy nem baj, hogy nekik nincs! és most lehet leponzotni...köszike ;)
Kedves utolsó (és kérdező)!
Úgysem fogsz őszintén válaszolni, de azért magadban gondolkozz el legalább: ilyen hozzáállással voltál te már őszintén és önzetlenül boldog valakivel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!