Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kezdjek ezzel az érzéssel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Walk With Me kérdése:

Mit kezdjek ezzel az érzéssel, lányok?

Figyelt kérdés

Úgy látom, hogy a korombeli lányok inkább az ilyen kigyúrt, "ki ha én nem" típusú srácok társaságát élvezik. (Nem általánosítás, de mondom, én így látom.) Ezek a fiúk nagyhangúak, hangosan káromkodnak az utcán, bunkók és úgy kezelik a lányokat, mintha valami rongybabák lennének. Értem én, hogy néha be lehet dobni egy kicsit gúnyos, csípősebb poént, de azért van egy határ...

Itt kapcsolódunk a kérdés címéhez: Egyszerűen a férfiasságomba vetett hitem elszáll mikor látom, hogy milyen aranyos, szép barátnőik vannak ezeknek a fiúknak.

Az a problémám, hogy én egyáltalán nem vagyok ilyen. Alapból csendesebb típus vagyok (elbeszélgetek én csak úgy, de nem szeretek hangoskodni, meg nem vagyok társaság közepe ), nem szeretem a sört, a foci meg a kocsik sem érdekelnek. Nem vagyok ronda, ugyanakkor nem vagyok kigyúrva és a divatot sem követem. A 178 (cipőben 180!) centimmel és 75 kilómmal olyan kis po:csnek érzem magam az ilyen "hústornyok" között.

Ha ez nem lenne elég, még elég külsőségesnek is tartom magam. Nem tudok szerelembe esni anélkül, hogy ne találjam az illető lányt szépnek, vonzónak. Persze van ez a közhely, hogy ha szerelmes az ember, akkor az a lány a legszebb számára, de szerintem bármi ilyen érzelmi töltet nélkül is szépnek kell látnunk eleinte a másikat. Erről volt egy kérdésem régebben, de nem linkelném most ide be. Tömören annyit, hogy egyáltalán nem az ilyen összemázolt, qrvásan öltözködő, viháncoló, platinaszőke cicababákat tartom szépnek, hanem a természetes (reggel is szép), szép arcú és egészséges alakú lányokat. Persze a belső is nagyon fontos, fontosabb mint a külső, de nálam az utóbbi is nagyon számít - sajnos. Az ilyen lányoknak meg (attól tartok) nem kellenék, mert ottvannak a 100x "dominánsabb" "alfahímesebb" meg nem tudom még milyen etológiai kifejezésekkel illethető, fentebb említett srácok.

Már nagyon hiányzik egy barátnő, és engem nem az érdekel, hogy más megnézze, vagy hogy megdughassam gyorsan hanem, hogy szeressük egymást és boldogok legyünk, de úgy érzem el vagyok veszve ebben a világban. (Vagy ebben a városban, nem tudom máshol mi megy).

Mit kezdjek ezzel?

20/F

2011. szept. 20. 15:21
1 2
 11/19 ani87 ***** válasza:
küldj fotót
2011. szept. 22. 12:58
 12/19 A kérdező kommentje:
Kizárt.
2011. szept. 22. 14:29
 13/19 anonim ***** válasza:

Én is hasonló cipellőben járok! :D

A csajoknak/lányoknak nem kell az érzelmes,lelkizős pasi! :/

Vegyél egy kis önbizalmast és nyomás bulizni! :D

Csajozz 1000-el!

2011. szept. 23. 17:46
 14/19 anonim ***** válasza:

akik a kigyurtakra mennek azoknak a külsö a fontos.

akik igazi kapcsolatra vágynak azoknak nem számit hogy mennyi izom van rajtad, mindnekinek van ideálja. nyilván az tökéletes. nekem is... mégis halál vékony pasikkal akadok össze vagy pocakosokkal. és? nem zavar. mert szeretem és aki az ideálom az egy kirakatbaba. jo utána csorgatnom a nyálam de nem kéne...

mellesleg én jobban szeretem a szálkás izmu pasikat mert tudnak meglepetést okozni a felfujt holyagoknak. a szálkás izom valodi izom.akiket te látsz azoknak a napját a kondizás és a doppingolás teszi ki. ha két napig nem kondizol leeresztesz mint egy lufi.és emellett nem lesz idöd a barátnödre.nagyon jo dolog hogy sportolsz ne is hanyagold. de ne akarj más lenni mint ami vagy. egyszer te is egy aszott öregember leszel és akkor majd siratod az életed mert feleslegesen kondizgattál.

semmi más nem kell a kapcsolatokhoz csak légy önmagad. tudom szar ha nem találsz párt nem tudok a keresésben tanácsot adni. nekem mindig votak pasijaim mert sosem akartam de mindig lett. megtaláltak. én meg könnyen szerelmes lettem.volt aki egy netes barátból alakult ki, volt akit itt helyben bámultam két éven át és ö is,de egymáshoz se szoltunk aztán mégis sikerült.ne akarj mindent azonnal lehet hogy neked is vannak barátnöid és lehet észre se veszed hogy köztük lenne egy ideális személy.ha rágörcsölsz akkor kétlem h találnál.mikor akartam nekem sose lett.sztem az ember kisugározza az energiákat és ha görcsösnek látnak elkerülnek. mélg ha nem is érzed magad annak. viszont mikor nem akartam pasit gondolom az elérhetetlent sugároztam és az már érdekes lett nekik XDDDD nem tudom:))))

2011. szept. 23. 17:49
 15/19 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom én hetente 2-szer megyek kondiba,és nem eresztek le mint egy lufi! :D

Aki szereti csinálja!És ha arra fogod,hogy öregségedre úgy is lelapulsz,akkor ennyi erővel enned sem kéne mert úgy is kijön! :D

2011. szept. 23. 17:56
 16/19 anonim ***** válasza:

Ne sírjál!

Én csak egy 165cm-es fiú vagyok és nem kellek a lányoknak. :/

2011. szept. 23. 18:09
 17/19 anonim ***** válasza:

kérdésed: Mit kezdjek ezzel az érzéssel, lányok?

válaszom: dobd ki a p*csába

2011. szept. 23. 19:30
 18/19 anonim ***** válasza:

Ez így bizony szentigaz amit írsz, bármit mondanak a nők. Éppen ezért nincs más lehetőség, mint egy kicsit idomulni. Én nagyon-nagyon gátlásos voltam (igaz magasabb), és amikor megtetszett egy csiszolatlan gyémánt lány, aki nem volt menő csaj, de én beleestem, ő is kikosarazott, és összejött valami bunkóval. Akkor 1 éve szenvedés után úgy döntöttem, hogy egy kicsit nagyszájúbb leszek, elkezdtem diszkózni, berúgni, mentem a csajok után. Először lekoptattak kegyetlenül, aztán lett egy-két nőm. Baromi sok energiámba került, rengeteg kudarc ért, 20-szor annyit dolgoztam minden nőért, mint más, és ahhoz képest egyáltalán nem volt olyan sok csajom, de valamennyi volt. Aztán megnősültem. Bár nem kéne, hogy ez érdekeljen, igenis sokszor elfog ma is a méreg és a tehetetlenség, hogy mennyi megaláztatást kellett elviselnem a nőktől, csak azért, mert nem voltam nagyhangú és nem kötekedtem senkivel (pedig erővel elbírtam volna a nagy átlaggal).

Szóval megoldás van, a nők rád várnak :))) csak próbálkozni kell, és letojni a kudarcokat, illetve okulni belőlük.

Csa azért írom

2011. okt. 20. 01:58
 19/19 anonim ***** válasza:
35/f
2011. okt. 20. 01:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!