Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez belefér egy kapcsolatba? (többi lenn)
Figyelt kérdés
Szeretem barátnőmet, lassan 3 éve vagyunk együtt. Multkor elmentem külön bulizni és beszélgettem egy ismerös csajjal, a hajnalra ketten maradtunk társaságból és egyszerre indultunk hazfelé, de nem igy irányba lakunk igy egy darabig együtt mentünk és mikor el kellett volna válnunk felajánlottam h elkísérem egy darabig h ne egyedül menjen. Igazából meg sem fordult fejembe h rástartoljak de jo volt vele dumálni és haza sem volt kedvem még menni. Ti mit szolnátok ha párotok iet csinálna?2011. szept. 19. 21:07
11/11 anonim válasza:
Van annyi hitem az emberiségben, hogy ne bepróbálkozást lássak az alapvető jóindulatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!