Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az, amit még elnéztek a másiknak, mi az, ami még belefér a kapcsolatba? Lent.
22 éves lány vagyok, most alakul egy kapcsolatom. Eddig inkább csak randik voltak, de már mindkettőnknél egyértelmű, hogy nem barátilag nézünk egymásra.
Sajnos kicsit félek is, nem miatta, hanem egy előző "kapcsolatom" miatt. Az 3 hónapig tartott, az volt eddig az egyetlen nekem. Így igazán tapasztalatom sincs. Az az illető szerintem elég sok mindent megengedett magának, ezért is lett vége, ahogyan jobban kiismertem. Ivott, és ha problémát akartam volna megbeszélni, vagy elküldött a jó fenébe, vagy kijelentette, hogy akkor most azonnal, míg részeg, különben "nem válaszol"...
Az egyértelmű nekem, hogy minden embernek van rossz oldala is. És igazi párkapcsolatban úgy is előbukkan az is. De mi az, ami már nem fér bele, vagy hol húzzátok meg a határt? Például kiabálás, bunkó megjegyzések időnként még beleférnek? És azt, hogy két ember hogy kommunikál egymással, lehet alakítani? Ha még az elején közli az egyik, hogy ne ilyen stílusban beszéljen vele a másik fél, akkor az működhet?
Szerintem értelmes nő nem kezd ki piás sráccal meg erőszakossal. Ha komolytalan dolgokon ordibál vagy meg is üt, egyértelmű hogy nem érdemes folytatni, persze a nők többsége pont ezekre a pasikra bukik, akkor is ha tönkreteszi az életüket. Ha rosszfiút fogtál ki magad mellé, neked kel viselnia következményt.
Ha tényleg szeret, nem fogja zavarni hogy nem vagy egy "tapasztalt nőszemély".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!