Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tanár és diák között kialakulh...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanár és diák között kialakulhat szerelem? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, a tanárom 35 éves (férfi). Gimnáziumba járok, most vagyok tizenegyedikes. A szituáció: Sokat szemezünk órán. Néha zavarba is tudom hozni. Pl: sokszor leejti a krétát vagy a szivacsot, idegesen 'vakarózik', ha ránézek.. /Bár lehet, hogy alapból ideges, mert csak óraadó tanár/ Nem egyszer mondta órán, hogy egyedülálló. Ezt vehetném utalásnak? Órák után néha beszélünk, viccelődik. A folyosón ha találkozunk mélyen bele néz a szemembe. Volt már olyan, hogy más tanárral beszélt, de közben sokszor rám nézett.

DE: Azt terjesztik róla az iskolában, hogy meleg. Már nagyon belezúgtam, és nagyon rosszul érintene, ha kiderülne, hogy a saját neméhez vonzódik. Hogyan tudhatnám ezt meg? Vagy várjak még, hátha lép?

2011. szept. 19. 19:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
72%

Tündérbogaram 17 éves vagy, mit akarsz egy olyantól aki az apád lehetne. Ha lenne köztetek akármi kirúgnák a munkahelyéről és pedofíliával is feljelenthetnék. Ne akarj ilyen viszonyba belemenni. És hidd el nekem ez nem szerelem. Most kézzel lábbal fogsz kapálózni hogy márpedig ez az de 3-4 év múlva visszatekintve mire lesz valaki akibe tényleg szerelmes vagy és ő viszont szeret ki fogod röhögni a múltbeli érzéseidet. :)

Persze van az életemből példa tanár-diák szerelemre. Máig is boldogan élnek, csak ott a nő az idősebb 10-12 évvel azt hiszem. És csak a fiú leérettségizése után kezdődött a viszony így nem volt törvénybeütköző sem.

2011. szept. 19. 21:35
 12/16 anonim ***** válasza:
22%

Igen, én is dugtam Havas Henrikkel!

SP voltam, sziasztok!

2011. szept. 19. 22:21
 13/16 anonim ***** válasza:
45%
gondolom a cuki viháncoló barátnőcskéid segítettek neked ezt elhinni, mert szerintem elég beteg gondolat ahhoz hogy egy ember találja ki
2011. szept. 19. 23:11
 14/16 anonim ***** válasza:
82%
Tanár szemszögéből írok, jelenleg középiskolai gyakorló tanár vagyok: semmilyen módon nem megengedett a bensőséges tanár-tanuló viszony, még házon (iskolán) kívül sem. Mellesleg egész biztosan állíthatom neked, ha nekem bármennyire is megtetszene egy tanítványom, nem kezdenék vele, mert nem szórakoznék az állásommal és tekintélyemmel. Szóval azt tudom tanácsolni, hogy verd ki a buksidból az ehhez hasonló rózsaszín álmaidat, mert tudom, hogy belevetíted a kollégába az érzéseidet, de tuti, hogy nem fog veled kezdeni. Üdv, 25 N
2011. szept. 20. 15:18
 15/16 anonim válasza:
én több ilyen esetről hallottam. Szerintem van ilyen. Az egyik pár már rég összeházasodott és gyerekük is van.
2014. nov. 12. 21:31
 16/16 nancika válasza:
A tanár diak kapcsolat tiltott!
2017. ápr. 7. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!