Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanár és diák között kialakulhat szerelem? (bővebben lent)
17 éves lány vagyok, a tanárom 35 éves (férfi). Gimnáziumba járok, most vagyok tizenegyedikes. A szituáció: Sokat szemezünk órán. Néha zavarba is tudom hozni. Pl: sokszor leejti a krétát vagy a szivacsot, idegesen 'vakarózik', ha ránézek.. /Bár lehet, hogy alapból ideges, mert csak óraadó tanár/ Nem egyszer mondta órán, hogy egyedülálló. Ezt vehetném utalásnak? Órák után néha beszélünk, viccelődik. A folyosón ha találkozunk mélyen bele néz a szemembe. Volt már olyan, hogy más tanárral beszélt, de közben sokszor rám nézett.
DE: Azt terjesztik róla az iskolában, hogy meleg. Már nagyon belezúgtam, és nagyon rosszul érintene, ha kiderülne, hogy a saját neméhez vonzódik. Hogyan tudhatnám ezt meg? Vagy várjak még, hátha lép?
Tündérbogaram 17 éves vagy, mit akarsz egy olyantól aki az apád lehetne. Ha lenne köztetek akármi kirúgnák a munkahelyéről és pedofíliával is feljelenthetnék. Ne akarj ilyen viszonyba belemenni. És hidd el nekem ez nem szerelem. Most kézzel lábbal fogsz kapálózni hogy márpedig ez az de 3-4 év múlva visszatekintve mire lesz valaki akibe tényleg szerelmes vagy és ő viszont szeret ki fogod röhögni a múltbeli érzéseidet. :)
Persze van az életemből példa tanár-diák szerelemre. Máig is boldogan élnek, csak ott a nő az idősebb 10-12 évvel azt hiszem. És csak a fiú leérettségizése után kezdődött a viszony így nem volt törvénybeütköző sem.
Igen, én is dugtam Havas Henrikkel!
SP voltam, sziasztok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!