Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyenkor mit tegyek? Ma úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mit tegyek? Ma úgy alakult és barátnőmmel kimentünk egy csodaszép helyre . és szeretkeztünk:$

Figyelt kérdés

Amikor haza értünk hozzá elkezdett a volt barátjával beszélgetni..Ezzel úgy különösebb bajom nincs,mert végül is engem szert mert velem van és nem őt...(sajna a féltékenység mindig ott van...) Ma azt beszélték ugy hogy én az ölébe feküdtem hogy milyen jó lenne talizni hogy szereti ő is és a srác is meg ment a becézgetés és a szív küldözgetés..S...

Meg rákérdezett a srác milyen volt a napja= pill tigrisem kikísérem Ricsit és megbeszéljük puszika szeretlek...

NAGYON HÜLYÉN ÉREZTEM ÉS NAGYON FÁJT HOGY EZT KELLET AKARATLANUL IS OLVASNI A LAPTOPON!!! DE előtte kint pedig = azt mondta szert és hogy engem akar,akkor mért csinál ilyeneket???

Nem tudom,hogy szóljak-e róla neki mert attól félek .hogy sírni fog..vagy valmi ami rosszul esik neki mit tegyek emberek???????

2011. szept. 18. 20:31
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

"Nem tudom,hogy szóljak-e róla neki mert attól félek .hogy sírni fog..vagy valmi ami rosszul esik neki mit tegyek emberek??????"

Nehogy már ő sírjon -.-"" Nyugodtan mondd meg neki, r*banc az ilyen.

16/L

2011. szept. 21. 13:12
 22/24 anonim ***** válasza:
Az én feleségem akkor élvezi a legnagyobbat, ha "fojtogatom" d*gás közben. És akkor mi van??? Ha ezt szereti természetesen megadom neki. Ha nem adnám meg nem szeretném! Ő is minden hóbortomat örömmel kielégíti. Ezért nevezik párkapcsolatnak a párkapcsolatot. Ha nem teszed meg magadra vess! Tedd meg és keresd meg benne a magad örömét. De ha neki jó, akkor az már neked is örömet kell okozzon.
2011. szept. 21. 14:26
 23/24 josek ***** válasza:
Igy az olvasottak alapján melegnek tünsz, túl nyálas amit írsz, ha azt kéri fojtogasd tedd meg mert ez elégitti ki, ha te nem hát az ex megteszi, ne legyél nyálas ez már tul sok a nőknek, gondolkozz
2011. szept. 21. 14:37
 24/24 Dottorre ***** válasza:
Ez, Barátom, a Klasszikus "TEDD LAPÁTRA S.O.S! " esete...
2011. szept. 21. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!